Buna rares si eu am patit la fel si dimineata cand ma trezeam pe stomacut gol ma puneam la pc puneam o melodie (preferata) si ma apucam sa fac abdomene... apoi usor usor mi-am impus sa nu mai mananc fast food si ciocolata si mi-a reusit oricum faza cu abdomenele o poti face cand te trezesti si inainte sa te pui la somn apropo incearca sa mananci multe fructe(mere )si sa eviti strugurii si bananele caci ingrasa rau si niciodata cand te ridici de la masa sa nu te ridici satul si sa eviti sa mananci dupa ora 6 daca ti se face foame mananca un fruct : Daca mai vrei sa vb id meu este:emi_emo_criss...
Vrei sa slabesti? fa-ti o prietena -destupata- si minim 2 ore pe zi fa exercitii cu ea (in pat) cu muzica data la relantiu`si in maxim 2 luni esti scandura.si consuma cate 50g de tarie(preferabil coniac) inainte sa te apuci de treaba- fii destept
Acultal pe unombatran ca adevar graieste... oricum alta varianta nu ai avea decat sa te abti de la chestiile alea. pentru ca muzica nu ajuta asa mult dar daca u te simti mai bine asa ascult-o
AaaaaaUNomBatran...oi fi uh batran dar eu de abia fac 14 ani nu :::: intelegi nu de acum, si coniac? mi se pare...:-s banal sa spui asa ti-am zis fac de abia 14 ani
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: