Poi daca va intzelegetzi ink bine ca prieteni ar fi mai bine sa pastratzi aceasta prietenie in moentul de fata si chiar daca o placi sa nu ii arati asta pentru ca cu atat mai mult ea o sa te ocoleasca, incerca sa ii arati ca nu o mai iubesti si ca vrei sa fiti doar prieteni pentru ca daca ea te iubeste pana la urma o sa vina ea la tine mai ales daca vede ca nu te mai intereseaza.Aceasta e parerea mea pentru ca si mie mi s-a intamplat
Dar ai intrebat-o de ce te uraste, ce motive are? Lasa orgoliul deoparte si incearca sa vorbesti cu ea deschis, sa-ti spuna ce nu-i place la tine etc... si daca tot tii la ea incearca sa ti-o aduci aproape :*daca nu, nu fi stresant... daca nu accepta fiti doar prieteni >
De ce iti e rusine sa ii spui ca mai ti la ea? Dragostea e cumva un lucru de care sa iti fie rusine? Parerea mea e ca mai bine i'ai spune adevarul si sa astepti sa vezi cum reactioneaza. Daca nu o sa mai vrea nimic de la tine, macar stii ca ai incercat. Nu o sa se termine lumea, mai sunt si alte fete :p Succes!