| Chirila_Gabriela_2003 a întrebat:

Am o intrebare, mai ales la baieti.
I-am zis unui baiat ca il plac, dupa el a zis ca el nu e pentru mine si sa imi caut pe altcineva.
Acum intr-o zi l-am intrebat pe un prieten comun daca i-a zis ceva despre mine si el a zis ca i-a spus doar ca il plac nimic mai mult, nu prea cred asta dar in fine.
De ce credeti ca baiatul ăsta i-a zis?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

'nu stiu da nu nici nu vad rostul pentru care te-ai intreba asa ceva cand ala ti-a zis clar ca nu te vrea, iti faci probleme si filme inutile

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru Adry05):

Nu vad un motiv sa spuna alt cuiva de aia, adics pe nimeni nu intereseaza ce simt eu pentru el

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

N-ai putea să mai descâlcești cumva intrebarea asta?

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru sierra1):

Am reformulat intrebarea

| sierra1 a răspuns (pentru Chirila_Gabriela_2003):

Bravo

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De ce i-a zis ca te-ai dat la el?
Pentru ca si noi, baietii, discutam despre chestiile astea, cu prietenii. Nu inseamna ca te vrea, pur si simplu facea conversatie cu ala.

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai nu vad de ce i-ar interesa pe prieteni asta

| Andreeush a răspuns:

Dacă ți-a zis să îți cauți pe altcineva de ce mai intrebi pe alții despre ce a zis el?
E clar că nu vrea să fie cu tine.

| AllexXtreme a răspuns:

Nu te place e clar, dacă te placea accepta sa fi cu el nu sa îți dea răspunsul ala.

| Chirila_Gabriela_2003 explică (pentru AllexXtreme):

Stiu. Dar nu inteleg de ce i-a zis unui prieten, adica mna nu vad niciun motiv sa il intereseze pe alt cineva ce simt eu pentru el.Nu?

| melodrama a răspuns:

laughing) refuz sa cred ca ai intrebat asta

| nao13 a răspuns:

Pune liniștită capul pe pernă. Mergi mai departe. Mănâncă, fă-te mare. Ai 15/16 ani. Nu îți bate capul cu prostii din astea.