Desi nu sunt baiat o sa raspund si eu:Majoritatea de pe acest site cred ca vor spune ca vor alege fetele naturale... Ceilalti baieti aleg fetele gen Barbie! De ce? Pt ca sunt artificiali si vor sa arate cu ce bunaciune umbla ei(desi poate sta cu el pentru bani)...
Pentru o relatie vrem o persoana cat mai naturala, de privit pe strada si de imbucurat ochii vrem de toate!
Eu sunt fata dar vreau sa raspund
ei au nevoie de o papusa barbi doar pentru distraktii
dar de una naturala deakum atunci kid
se gandesc la ceva relatii mai seriase
eu stiu un kintek rock.acolo kinta "tu esti o papusa barbie, tu la toti le trebuesti si la nimeni nu le trebuesti"
:*:*
Pot fi si fete Barbie fara silicoane :p
Sincer..cred ca baietii prefera in primul rand fetele cu un chip frumos
Nu sunt baiat dar parerea mea ar fi ca o fata naturala e mult mai ok. ce'i ce aleg fete barbie vor doar sa arate ce prietena buna au...nu ca ar fi ceva dragoste intre ei.sj chiar daca este .rar.
Stii ce-i penal la faza asta: ca modelul unor fete in viata e barbie, iar aia care le aleg au o pasiune pentru papusi. Si cred ca ar trebui sa se faca papusari.
Partea si mai naspa e inclinarea lor sexuala pentru papusi!
Am si eu o intrebare pentru Barbie-lovers: pe locul 2 in lista sunt ursuletii de plus?
P. S: Daca exista aici un Ken cu masina, vila si piscina ma poate lua pe mine de nevasta si el poate pleca unde vrea cu Barbie. Nu ma supar! Chiar ii cumpar una!
anonim_4396 întreabă: