Draga mea, aveti grija pentru ca tu esti minora si puteti avea probleme, in special el. In legatura cu problema ta, cel care ar putea sa iti raspunda este chiar el. Numai el stie de ce se intampla acest lucru.
Psihoyounger
Eu am av o rel de asta...adica eu aveam 14 ani cand l-am cunoscut si el 21 si am fost impreuna 3 ani, timp in care "batranul"m-a folosit...si am suferit mult din cauza lui...bine ca mi s-au deschis si mie ochii...asa ca mai bine nu te risca, varsta chiar conteaza, tu la 15 gandesti intr-un fel, el deja e trecut oleaq prin viata, stie ce vrea, stie sa te joace pe degete...si ca sa iti raspund la intrebare... el vrea de la tine mai multe si banuiesc ca tu nu poti sa i le oferi...si la el relatia asta e ceva mai banal... faptul ca nu va vedeti 5 zile la rand inseamana ca el se simte liber si nu se simte legat de tine ...ca daca ar simti cv nu ar sta 5 zile departe de tine...
Faptul ca el probabil avea serviciu si era obosit, poate mergea sa gaseasca ce nu poti tu sa ii dai la varsta ta, iesea cu prietenii sai la o bere, la sala, se uita la un film, sau poate doar voia nitel timp pentru el! Nu te apuca sa te gandesti inca la inselat pentru ca nu stii exact daca asta s-a intamplat, dar cel mai bine vorbeste cu el si incearca sa ii explici ca iti faci griji!
Buna!
Aaaaa... diferenta de varsta... cam asta poate sa insemne
Un baiat de varsta lui are nevoie de anumite lucruri pe care-dupa parerea mea- o fata de 15 ani nu i le poate oferi
Adica tu esti gata pentru o relatie atat de serioasa?
Eu am 14 ani si nu m-am gandit niciodata la un baiat mai mare de 16 ani... sau hai 17
Dar 22?:O