| RaLuu`..:x a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti.Cum var face o fata >gelosi?:

Mersi.:*

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Sunt fata, dar cred ca pot sa raspundbig grin
Un baiat, daca tine cu adevarat la tine este gelos atunci cand nu ii dai atentie, cand "te dai" la un alt baiat, cand esti foarte apropiata de un alt baiat...etcbig grinmai mult cred ca pot sa iti spuna baietiibig grin.

8 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Si ce castigi cu asta? Ca faci un baiat gelos?tongue

| antonius74 a răspuns:

Nu m-ar face. gelozia e simplul sentiment ca nu pot face persoana la care tin fericita, singur. atunci, ea cauta fericirea in alta parte. daca chiar tin la ea, nu voi fi gelos, ci bucuros, deoarece ea e fericita.

| Georgiana2905 a răspuns:

Off. Fara alte comentarii...
Asa mult conteza pentru unii sa faca gelosi p altii? Gelozia e un sentiment pe care nu ti-l impui, e un sentimnet cu care te nasti si pe care il exteriorizeri mai mult sau mai putin. Sunt felyuri dragute prin care iti faci partenerul sa fie gelos dar hai sa nu o dam in prostie.

| teodorus a răspuns:

Cum ne-ar face o fata gelosi? GREU! cel putin pe mine.

| g3orgy a răspuns:

Noah .asa am sh euh un amik (doar atat ) care se tine scai de mine sh avrut sa fim prieteni dar eu nuh sh cand ma vede cu prietenul meu c-al pup sau vb frumos cu el ma trage la raspundere dar din fericire a plecat din oras laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Socializarea cu alti baieti, asta il oftica pe fostul meu prieten. Nu ma lasa singura nici la scara blocului, nici sa urc scarile ma conducea pana la usa rolling on the floor

Si acum dupa ce ne-am despartit a ramas cu sechele vine cu mine si cand ies cu o prietena la cumparaturi laughing

Nu face asta e sufocant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt fata...sincera sa fiu cred ca numai fetele pot sa-ti raspundawinkinggelozia la baietii este diferitathinking depinde si de caracterul lorhee hee si de ceea ce cred si stiu despre tinetonguesunt unii baietii care chiar daca tin la tine si ti-au demonstrat asta...devin extrem de gelosi din lucruri marunte cum ar fi :plecarea ta intr-un camp; sarbatori petrecute undeva cu multi baieti chiar daca sunt rude cu tine; vi spre casa de la scoala cu un coleg de alt tautongue. dar altora nici nu le pasalaughing forte greu devin gelosi, chestia asta se trage de la increderea pe care o au iei in tine:p dar, iti dau un sfattongue.nu incerca sa faci un baiat geloswinkingo sa inceapa sa iti impuna o gramada de regulichatterboxla un moment dat te vei saturasadsi o sa-l parasestiwinking

| banzicarul a răspuns:

Daca faceti sex il faci gelos dupa aia...deci fa sex cu el ca dupa aia va fi super geloss...winkingwinking