Fizic: brunet/şaten; ochi căprui/verzi/negrii. Să fie cât de cât drăguţ, nu-mi trebuie mare frumuseţe [deşi nu m-aş supăra ] dar nici o persoană urâţică. Şi să fie mai slăbuţ, să aibă corpul frumos.
Moral: amuzant, cât de cât sincer, să nu se supere din orice şi să ştie să aprecieze ce are.
Cam atât.
Baftă!
Buna blahblahblahblah
Nu pot spune cum ar arata fata perfecta dar pot spune asta:
Pentru mine nu conteaza decat ca fata respectiva sa fie draguta. sa aiba suflet.sa ma poata intelege...nu ma intereseaza situtatia materiala.doar sa ma placa asa cum sunt si sa ma iubeasca asa cum sunt.degeaba arata bine fizic daca nu stie sa imi arate sentimentele care mi le poarta.
Cam asta as vede la o fata perfecta
Numai bine iti doresc si sper ca vei intalni fata/baiatul perfect/perfecta , Maryan
Fizic.Brunet,ochii caprui,sa fie dragut(Nu prea mult ca strica)nu f gras nici f slab.
Moral:serios cand trebuie, amuzant cand trebuie, sincer.si destept normal.Nu trebuie sa fie perfect pr ca asa ceva nu exista.:*:*Succes.:X
Mhm, eu nu am un tipat bine-stabilit dupa care ma orientez cand vine vba de baieti. Prt meu este brunet cu ochii verzi, inalt, ma respecta, ma intelege, este alaturi de mine oricand am nev de el (la orice ora din zi sau din noapte in sun imi raspunde si ma ajuta neconditionat), imi arata in fiecare zi ca tine la mine, tinand cont ca suntem de foarte mult timp impreuna, ma surprinde placut mereu, nu ridica tonul la mine si este atent si bine-crescut. Varsta de 5 ani care este intre noi nu a fost o bariera pentru a ne simti bine unul cu celalalt. Ai inteles ideea. Pentru mine, el este "barbatul perfect" :X.
mikutzzza1000 întreabă:
BountyLoverXD întreabă: