| benetton a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care merg la sala.In cat timp ati vazut rezultate? si daca ati tinut un regim alimentar.multumesc multhappy

Răspuns Câştigător
| just4fun_8801 a răspuns:

6 - 12 saptamani se vor produce cele mai vizibile rezultate

Program de masa : micul dejun, la jumatatea diminetii, pranzul, dupa-amiaza, cina, inainte de culcare.

Rezultatele depind foarte mult de : alimentatie, odihna, tipul somatic, programul de exercitii, corectitudinea exercitiilor

8 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Eu fac sala de 5 luni...si crede-ma ca mancam de 4 ori pe zi.pana ma durea stomacul...si se vad rezultate... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu doamne doamne... dar nu prea le ai cu mancarea...nu?
60% din tot ceea ce faci tu la sala, inseamna o alimentatie sanatoasa si bogata in vitamine si proteine.
Eu ma mai alint asa putin cu sala...de mancat...mananc orice...ca mai tin eu un regim strict pentru mine...ca imi este sa nu ma ingras...asta e partea a-2-ahappy...Cam in 2 luni incepe sa se cunoasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vad ft repedewinking

| danutza a răspuns:

Rezultatele se vad si in functie de organism nu numai in facut de timp happy... oricum trebuie sa ai si un regim alimentar fara grasimi si eurihee heetongue

| Razvan_9009 a răspuns:

Rezultate depinde de la individ la individ...
Conteaza enorm alimentatia trebuie sa ai o dieta bogata in proteine carbohidrati si sa odihnesti si sa nu duci o viata dezordonata
Mai conteaza si cat de corect lucrezi daca sti sa combini grupele de muschii etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Am 15 ani si merg de 4 luni la sala.rezultatele incep sa se vada repede, cam dupa 20 de sedinte. De mancat, mananc aproape orice, in afara de paine. apropo consum foarte multe fructewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa stiu si eu cam cat timp ar trebui sa petrec la sala... de la o vreme am ajuns sa stau cate 2 ore ceea ce nu e bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu saptamana viitoare fac o luna de sala si deja se vad rezultatele...