Hey! 1. sa fie educat (adica: sa nu injure, sa nu fumeze, sa respecte fetele, sa mai imi duca cate o floare ) 2. sa fie mai inalt 3. sa nu fie chiar plat sa aiba niste patratele 4. sa fie amuzant 5. sa aiba note destul de bune 6. sa stie sa vorbeasca (sa nu se balbaie, sa nu foloseasca foarte mult consoana " ă", intr-un cuvant sa iti faca placere sa vb cu el ). La aspectul fizic : (cum imi place mie ) ochi albastri sau verzi, par brunet sau saten (merge si blond ) inalt de 1.77 maxim, corpul (am mentionat la 3) si cel mai important : sa aiba stil, adica sa stie sa isi puna o haina pe el(sa se imbrace la moda ). Astea sunt preferintele mele. Bye, Bye
Heheheee .dar de ce ai prefera sa nu fumeze? :$
Pentru ca nu este sanatos . si merci mult pentru fundita!
Da tu fumezi? (scuze de intrebare)
Pai...cum sa-ti spun. ocazional (doar cu prietenii)
M-am gandit eu ).
...
Fiecare face cum vrea! Ai 14 ani, nu?
Aproape... se apropie " my birthday". inca o saptamana dc intrebi? ti se pare ca sunt prea tinar?
Pai normal ca esti tanar! Si eu sunt tanara . Parerea mea este ca nu ii bine ca fumezi. Dar este treaba ta. De cat timp fumezi? Si la multi ani! (iti zic de acum )
Nici nu mai tin minte... aproape un an(cred). (merci mult)
Woow. Un an?! Si ce iti place asa tare? ( Nu ai de ce. Sa fi sanatos )
Tu nu ai cum sa stii daca nu ai incercat
Incearca si peste maxim o luna vei adora asta
Am incercat! ( La 2 ani ). Eram lesinata dupa tigari, dar acum nu sunt curioasa
Of..si eu cind eram micut am incercat...si m-am inecat :S(pe atunci nu stiam cum se face) dar acum imi place
Da stiu, mie mi-a iesit fumu` si pe urechi . O data ce ai inceput nu te mai poti lasa
Pai da...eu am incercat
dar nu am reusit...deja nu ma mai interesez sa renunt(doar daca va fi un defect in a iubi pe cineva)
A,frumos! Atunci sper sa iti gasesti pe cineva care sa nu suporte tigarile, ca sa te lasi
am gasit si am avut o relatie normala pina cind a aflat ca fumez
m-a lasat...mdea,,,asta mi-e norocul
Pai nu te supara, eu cred ca a reactionat normal! si vizavi de noroc : AI DOAR 14 ANI! deci, viata ta de abia incepe!
Mdea...
Pai, mie una imi place un baiat destept, care sa arate si bine. nu caut un print dar nici un om cu care sa nu ma inteleg. cred ca daca ar mai fi si afectos si iubitor ar fi baiatul perfect, dar na. nu cred ca mai gasesti asa ceva in zilele noastre.
La baieti imi place: sa fie dragut, incat sa ma faca sa simt acea atractie, sa aiba un vocabular si comportament frumos, sa aiba tinuta adecvata, sa fie educat si dintr-o famile unita. Ceva gen vampirul din breaking dawn.
...Imi palce raspunsul tau .Dar mai astept sa vad cine mai raspunde.Cred ca tu vie fi cea care va primi funda
Mersi mult.Dar mie asa imi place un baiat si sper sa il gasesc si eu si tu.
...defapt, eu caut o fata
Da,dar ai pus intrebarea ce ne place la baieti, si inainte de tot sa fie sufletist, cu sentimente.
Eu nu cred ca totul consta in frumusete si bani,cred mai degraba ca ar trebui sa pun mai presus decat aspectul fizic si situatia materiala inteligenta lui,sa fie o persoana sociabila,cu simtul ratiunii,a dreptatii,sa fie impartial si iubitor,sa fie de incredere, adica sa te poti baza pe el, sa fie bland si intelegator. Ceea ce tine de fizic, logic ca orice fata ar dori pe cineva frumos, situatia materiala nu va fi atat de importanta pentru mine....cam asta e parerea mea.
Si sa poata sa iubeasca o fata cu adevarat ...nu?
Pentru mine asta era subinteles
Guarantee200 întreabă: