| AnyAda a întrebat:

Am o intrebare pentru fete. Este un tip care ma place si, de asemenea, si eu il plac, dar el este mai scund decat mine. Stiu ca e cam stupid, ca probabil sunt prea superficiala si ca eu ar trebui sa iau decizia, dar chiar nu stiu ce sa fac. Intrebarea mea este: daca ati fi in locul meu, ati fi cu el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in locul tau, pentru ca asta intrebi, m-as gandi bine de tot, tu spui ca il placi dar e ceva ce te impiedica sa zici da, vreau sa fim impreuna. Daca esti genul de fata care asculta ce spune lumea si da atentie vorbelor rautacioase nu stiu ce sa spun, iar daca putin iti pasa de ce vor zice prietenii tai mergi inainte. Daca pe el nu il deranjeaza iar tu ajungi la concluzia "nu imi pasa, ma simt bine alaturi de el" ai putea incerca...

3 răspunsuri:
| Psychomind a răspuns:

Dă. Chiar aș fii cu el deoarece dacă l-aș plăcea nu m-ar prea interesa înălțimea lui. Adică mai uită-te și tu prin mall-uri plin de fete pe tocuri cu băieți care le sunt până la gât.

| Becky97zambarici a răspuns:

Eu sincer daca-i mica diferenta as fi cu el... dar daca-i prea mare nu...Adevarul e ca eu pun mult pret pe cum ne-ar sta "noua" ca cuplu.
Nu stiu daca te-am ajutat happydar am fost sincera:*

| Casica a răspuns:

Daca il iubesc, da as fi. Nu trebuie sa te intereseze altii. Tu nu contezi de ei!oh go on Dar, doar daca il iubesti, nu uita. E aiurea sa nu te bagi cu el ca e putin mai scund ca tine. Sper sa va tina relatia! Funda?