| UrsuletZzZzDePlush a întrebat:

Am o intrebare pentru FETE:
La inceputul lui iunie se va face excursie cu scoala la strand.Eu imi doresc foarte mult sa merg,parintii ma lasa, singura problema e ca eu atunci trebuie sa imi vina ciclul crying.
Imi doresc foarte mult sa merg la strand.Eu cum stau la tara nu prea merg la strand.Cand eram mica si eram in spania mergeam saptamanal la cursuri de inot si imi este chiar foarte dor.
Mai ar fi la mijloc faptul ca inca nu mi s-a reglat foarte bine si ar fi posibil sa nu imi vina atunci [1-3 iunie] si atunci chiar ca m-as da cu capul de toti peretii sa stau acasa si sa fi avut sanse sa merg.
Stiu ca pot sa intru cu tampon in apa [chiar daca se umfla] dar ar fi si problema ca apa probabil e rece si ma tem sa nu racesc la burta straight face.
Ce sa ma fac?crying Inscrierile se fac cat de curand si eu inca nu am un raspuns clar.

3 răspunsuri:
| BlackRose4ever a răspuns:

Nu pierde ocazia! Sunt OB-uri si sunt bune... poate nu vei sta prea mult in apa dar totusi va fi ceva.

| coolgeo98 a răspuns:

Eu spun sa te inscri ptc nu pierzi nimic... daca iti vine nu te duci sad.dar oricum nu cred ca apa este rece ca sa racesti.

| pisycootszataa a răspuns:

Sunt pastile din alea ca sa iti anulezi menstruatia... dar nu stiu cum se numesc ca eu nu folosesc asa ceva straight face
si in plus am numai 13 ani straight face si de aceea nu folosesc straight facesad