| ayosmdk a întrebat:

Am o intrebare pentru fete si una pentru baieti happy
Mai intai...
Baieti, ce preferati :
- o fata obisnuita, foarte feminina, politicoasa, care nu face aproape nimic amuzant deoarece nu se cade sau isi murdareste hainele. Pe scurt, o fata serioasa.
- o fata glumeata care are totusi feminitate dar este mereu vesela si face glume si nu se teme sa faca ceva distractiv. O fata care se intelege bine cu toti si care se distreaza tot timpul. Cand este ea in preajma toata lumea rade.

Si voi fetelor :
-un baiat serios cu care poti discuta numai despre lucruri... serioase. Cu care te intelegi bine. Un baiat care nu face nimic care sa incalce regulile
- un baiat cu simtul umorului, care se prosteste tot timpul, dar este si serios. Care se ditreaza mereu, face glume, oriunde este el se aud numai rasete.

16 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Prefer a doua varianta.
In anumite momente n-ar strica putina seriozitate.
Cel mai bine e sa combini cele doua variante, asta fie o fata echilibrata!

| Musique a răspuns:

Prima variantă. (la fete)

| Emmeii a răspuns:

Bună.

La fete, a doua variantă de bărbat, pentru că îmi plac băieţii amuzanţi, care mă pot face să râd. ^^

O zi bună să ai!

| positivity a răspuns:

Eu prefer genul ăla de băiat care știe când să fie serios, și când să fie amuzant.
Combinând cele două variante ale tale, rezultă tipul echilibrat! Iar să fii echilibrat, e cel mai bun lucru.

| Axys a răspuns:

Sal
eu aleg o fata obisnuita sa fie politicoasa si restul sa stie doar doi iubiti cat de feminista este acea persoana happy...

| Neverwas a răspuns:

A doua varianta. Un baiat glumet e mai simpatic.

| vlad89c a răspuns:

A 2-a varianta; o fata care stie sa se distreze.

| ayosmdk explică (pentru vlad89c):

Hm... majoritatea au ales simtul umorului laughing
Si eu am ales la fel

| marinaa9 a răspuns:

Pentru fete a doua varianta, cine si-ar dori un mut langa ea, care nu are simtul umorului?

| Lyndsey a răspuns:

Buna! Eu sunt fata. Nu cred ca ti-as putea raspunde cu "varianta unu" sau "varianta doi". La varsta adolescentei, aleg ca prietenul/ iubitul meu sa aiba simtul umorului. Insa, cand va veni timpul sa ne casatorim, as alege sa-si mai "cizeleze" simtul umorului si sa ia in spate cu seriozitaet viata de adult, de sot si chiar de tata. Sa ai o zi frumoasa!

| adry2001 a răspuns:

La fete a doua varianta

| elena445 a răspuns:

A doua varianta la fete.

| elena445 a răspuns:

Scuze a doua la baiat scuze

| ILoveWeekends a răspuns:

Eu sunt fata si aleg a 2 varianta adica aia cu un baiat cu simtul umorului...

| junk1sta a răspuns:

Pt fete, baiatul din varianta 2

| PalaghiaElenaGeorgiana a răspuns:

La fete, a doua varianta...doar daca glumele lui sunt bune si are o anumita falsitate cand le spune...