| Misashi a întrebat:

Am o intrebare pentru noi fetele. M-am imprietenit cu un baiat p care il plac foarte mult in cantonament. adevarul e ca el m-a intrebat daca il iubesc iar eu am zis ca da, si dupa aia a zis ca si el p mine. a fost cea mai usoara relatie de facut. doar ca, acum, ne-am despartit pentru. ca s-a terminat cantonamentul, iar el face basket la alt liceu si nu pot sa fac cu el ca e prea departe... ce sa fac. nu pot sa renunt la el ca il iubesc enorm. e el cam pervers dar e dragut. astept parerile voastre...

Răspuns Câştigător
| anaid a răspuns:

Relatiile astea din cantonament in general sunt doar pe durata cantonamentului. Daca tu ai pus suflet in relatia asta afla ca el nu si crede`ma ca imi vei da dreptate.Stiu ce inseamna o relatie "De cantonament" e asa...sa treaca timpulhappy
Nu iti face grii o sa il uiti la fel de repede cum ai inceput sa il iubesti.
Bafta:*

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cum naiba merg cuvintele astea impreuna:pervers si dragut?thinking
E imposibil daca amandoi vreti sa continuati aceasta relatie sa nu puteti.Doar ca s-ar putea ca el sa nu tina foarte mult la relatia cu tine si sa isi gaseasca pe altawinkingDepinde doar de voi si mai ales de comunicare dintre voihappy

| YukyTsukiyomi a răspuns:

Pervers?laughing nu cont uite nu vreau sa-ti spulber sperantele dar, o relatie la distanta nu tine ai putea incera sa va intalniti de cateva ori pe saptamana sa vb la tel pe mess etc...acum ca v-ati despartit pentru ca s-a terminat cantonamentul e o prostie (el ti-a dat papucii?) daca da eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la el pentru poate a vrut doar un fel de aventura cat tinea cantonamentul fundita?love struck

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Va iubiti dejaoh go onfix va simpatizati nu stiu daca nu ai cai de apropiere nu stiu daca mai merita thinking mai bine ramaneti prietenihappy

| Misashi explică:

Nu, nu mi-a dat papucii, prin "ne-am despartit" vreau sa spun ca nu putem sa ne intalni. dar el pune suflet, din cate stiu in relatia asta, deoarece chiar a doua zi dupa cantonament m-a sunat si a vrut sa avem o intalnire, insa eram la petrecere si nu am putut exact in ziua aia si dupa aia l-am sunat eu mai tarziu si era antrenament, deci eu pot cand nu poate el si el poate cand nu pot eu. cu asta voiam sa ma ajutati...multumesc, oricum...

| Misashi explică:

Pervers si dragut:
e pervers, dar destept, frumos. Asa explic eu. Oricum, merci pentru. coment.