Relatiile astea din cantonament in general sunt doar pe durata cantonamentului. Daca tu ai pus suflet in relatia asta afla ca el nu si crede`ma ca imi vei da dreptate.Stiu ce inseamna o relatie "De cantonament" e asa...sa treaca timpul
Nu iti face grii o sa il uiti la fel de repede cum ai inceput sa il iubesti.
Bafta:*
Cum naiba merg cuvintele astea impreuna:pervers si dragut?
E imposibil daca amandoi vreti sa continuati aceasta relatie sa nu puteti.Doar ca s-ar putea ca el sa nu tina foarte mult la relatia cu tine si sa isi gaseasca pe altaDepinde doar de voi si mai ales de comunicare dintre voi
Pervers? nu cont uite nu vreau sa-ti spulber sperantele dar, o relatie la distanta nu tine ai putea incera sa va intalniti de cateva ori pe saptamana sa vb la tel pe mess etc...acum ca v-ati despartit pentru ca s-a terminat cantonamentul e o prostie (el ti-a dat papucii?) daca da eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la el pentru poate a vrut doar un fel de aventura cat tinea cantonamentul fundita?
Va iubiti dejafix va simpatizati nu stiu daca nu ai cai de apropiere nu stiu daca mai merita mai bine ramaneti prieteni
Nu, nu mi-a dat papucii, prin "ne-am despartit" vreau sa spun ca nu putem sa ne intalni. dar el pune suflet, din cate stiu in relatia asta, deoarece chiar a doua zi dupa cantonament m-a sunat si a vrut sa avem o intalnire, insa eram la petrecere si nu am putut exact in ziua aia si dupa aia l-am sunat eu mai tarziu si era antrenament, deci eu pot cand nu poate el si el poate cand nu pot eu. cu asta voiam sa ma ajutati...multumesc, oricum...
Pervers si dragut:
e pervers, dar destept, frumos. Asa explic eu. Oricum, merci pentru. coment.