Salut mistikk. Uite, parerea mea e ca treaba asta cu placutul tine de preferintele fiecarui barbat. Eu unul, foarte sincer iti zic ca as prefera ca fata sa fie potrivita la aspectul fizic, dar sa fie una cu care sa ma pot intelege... Treaba e ca, fiind slaba, asta poate crea anumite probleme cand vine vorba de sanatate, dar si daca e grasa. Totusi, eu cred ca nu prea conteaza cum ar fi fata, atata timp cat are sanatate, trup si suflet.
Sincer prefer o fata slaba in locul uneia grase dar conteaza caracterul si comportamentul mai mult decat aspectul fizic.parerea mea
Imi place o fata care nu e nici bat dar nici foarte grasa. Nu m-ar deranja ca fata sa fie un pic plinuta daca e frumoasa. Pentru mine chipul conteaza foarte mult. Corpul nu conteaza extraordianr de mult. Nu sunt genul care sa refuze o fata ca are sanii prea mici ( sau pentru alte motive puerile ). Conteaza foarte mult si caracterul fetei. O fata care e asa cum vrei tu nu te lasa nicicand sa observi micile defecte. O iubesti prea mult incat sa iti pui semne de intrebare.
alexutza222 întreabă: