| Nimeni_6547 a întrebat:

Am o intrebare pentru. voi ce aveti cu Justin Bieber? de ce ii ziceti cap de mop sau Justin Biberon? Ce v-o facut baiatul asta?

5 răspunsuri:
| Yang a răspuns:

Esti avocatul sau? Vazusem pe youtube ca habar nu are unde e germania parca, o avea voce dar asta nu e o scuza pentru faptul ca este ignorant.Inteleg ca aveti niste personaje preferate din lumea asta a muzicii dar incercati sa mai traiti si in realitate.Agita-te mai putin

| winchesters a răspuns:

laughing). A venit cumva avocata lui?laughing Asta e adevarul fetito!

| edy132 a răspuns:

Pe mine ma enerveaza ca fata-palida asta are cel mai vizionat clip de pe youtube. peste 400. 000. 000 de vizionari. Cum naiba e posibil asa ceva? Macar avem atatia oameni pe intreaga planeta?

| MaraSM a răspuns:

Doamneee ce persoane! Eu nu am nimic cu Justin dimpotriva chiar sunt fana si bha EDY132 pentru INCULTURA ta generala pe Terra sunt peste 6 MILIARDE jumatate de oameni, iar Xena sa stii ca Justin nu e atat de idiot incat sa nu stie unde e Germania (intreabare a fost ca daca numele lui Bieber in germana inseamna un sport anume si el s-a blocat de parca tu esti mai inteligenta ca el, vai draga). Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar Justin e tot om si chiar daca il faceti in toate felurile tot va interesati de el ca altfel nu ati stii nk despre el si nu v-ar pasa, dar se vede ca sunteti invidiosi.tonguetonguetonguetongue O zi buna si un an nou fericit, Loveyou4ever!:*:X

| communistrat a răspuns:

Nu neo facut nimic dar e amuzant...in plus no sa-l afecteze cat timp noi"oamenii de rand " nu ii si spunem chestiile aste an fata.