| Candace a întrebat:

Am o intrebare pentru voi toti: am o amica (nu o pot numi chiar prietena), care era foarte petrecareata, plina de viata si glumeata. apoi cam de acum 2 ani, a inceput sa se schimbe tot mai mult: ea gateste la ea acasa(si chiar le are cu mancarea!), o ajuta mult pe mama ei, ea face curat, ea are grija de caine, ea are grija de sora ei mai mica, o ajuta la teme, o duce la scoala, nu injura, nu se machiaza, rar isi lasa parul dasfacut, aproape ca nu mai rade deloc, nu prea are prieteni, face absolut tot ce ii spun parintii ei, niciodata nu incalca regulile, invata foarte bine, nu bea, nu fumeaza... dar nu e gen sinucigasa sau tocilara, pur si simplu e foarte serioasa in tot cea ce face + ca participa la multe actiuni de voluntariat+ si deja are liste cu posibile locuri de munca pentru vara viitoare cand va implini 16 ani. Voi ce credeti? de ce s-a schimbat? ati putea sa fiti prieteni cu ea? sau macar ce parere aveti desprea ea. m-ati ajuta f mult deoarece sunt confuza.

Răspuns Câştigător
| alex9109 a răspuns:

E o boala grava. Se numeste maturizare.

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Păi acum 2 ani avea vreo 13, deci nu văd cum putea "petrece" în sensul mai rău al cuvântului.tongue În plus, oamenii se mai schimbă. Poate şi'a dat seama că nu era cea mai bună opţiune sau îi e frică de părinţi sau cine ştie...
Încearcă să vorbeşti cu ea, dacă tu crezi că nu aveţi nimic în comun poţi oricând să "te retragi".
Succes!

| R11 a răspuns:

Nu stu ce sa zic.da poate se maturizeaza ca duap ce inaintezi in varsta nu te mai apsioneaza distractia. ma rog nu zic ca ea e batrana dar acum ca are ocazia se gandeste la viitor credthinking si invata si are grija de ea thinking nu trebuie sa te supere pe tine asta ca presupun ca ai si alti prieteni...laso pe ea sa invete ca oricum tu deocamdata traiesti ca sa te distrezi doar nu vrei sa fi o leguma care sta in casa ca bunicamearaised eyebrows

| Gabriela457 a răspuns:

Acest lucru se numeste maturizare si este ceva firesc.Toti ne maturizam. Unii mai devreme, altii mai tarziu. Sper ca te-am ajutat.Primesc FUNDA?

| DrAcUlInPeRsOaNa a răspuns:

Nu neaparat maturizare. Poate vrea sa vada cum e sa fi serios, cum e sa fi matur, dar nimeni nu se schimba asa peste noapte fi sigura