| bullfog a întrebat:

Am o intrebare.Scoala mea organizeaza un bal al bobocilor si vreau sa iau locul 1. Fiecare fata are un numar de la 1-10 care determina cand merge fiecare, 1 merge prima 2 a doua etc. Mie mi-a fost dat numarul 1 o sa fiu prima care baie prezubta un acest concurs, credeti ca faptul ca sunt prima fata pe care o vad juratii ma incurca sau ma ajuta. Eu personal cred ca ma dezavantajeaza pentru ca jurati nu stiu la ce sa se asteote si o sa imi dea nota mica

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca nu are sens sa cauti nod in papura in modul de organizare si cum te-ar putea afecta faptul ca intri prima la orice proba.Pastreaza-ti energia si gandurile pozitive pentru concurs. Daca deja gandesti negativ doar iti pui singura bete in roata, nu se schimba oricum nimic, plus ca tot pe pozitia 1 esti.In locul tau m-as gandi ca prima impresie conteaza si juriul va avea mai mult chef la inceputul oricarei probe.Te va ajuta mai mult in viata daca incerci sa transformi un dezavantaj (inchipuit de tine sau nu) in avantaj.

Succes.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te dezavantajeaza, deoarece juriul uita performanta ta pana se ajunge la ultima fata si aceia ramane intiparita in memoria lor, ca o au in fata ochilor de putina vreme.
Alege-ti sa perzinti ceva unicat, sau foarte inteligent, care ii va lasa cu gura cascata pe cei de la juriu si asa ai sanse sa castigi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Irelevant cand intri si ce faci, nu esti la vreun concurs profesionist.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dacă jurații nu sunt corecți, într-adevăr.
Însă, fiecare număr este muncit și superb în felul său.
Iar dacă nu câștigi, măcar te alegi cu experienta participării.
Nu uita ca o sa mai ai o șansă în clasa a 12 a.