Am si eu o problema. tot asa imi dadea eroare 81003003 si astept de 4 zile sa se deblokeze... azi mi-a aparut si pe hi5 "hi5 owned by a hacker. if you want to recover your hi5 or your yahoo messenger id, you can send an e-mail at : ********@yahoo.com, or im me on online id : ********". mai pot sa fac ceva?:-s
Mie mi-s-a intamplat ceva asemeanator. Am intrat pe mess de pe mobil si cand am ajuns acasa am incercat sa intru de pe pc dar SURPRIZA nu mai mergea. Dar nu stiu ce sa fac... am trimis un mail pe id-ul alternativ sa imi schimb parola. voi ce ziceti?
Cum trimit mail pe id-ul alternativ?
zi-mi si mie te rog
Salut! Imi poate spune si mie cineva unde gasesc adresa de email alternativa ca eu nu o gasesc! mi-am blocat id-ul si ca sa il deblochez trebuie sa bag din cate am inteles o adresa de email alternativa pentru a-mi reseta parola! am urmat pasii care mi se dau dar nu gasesc unde trebuie sa bag adresa de email alternativa!
O intrebare am va rog. De catva timp nu imi mai merge id. ul. a fost ceva brusc dimineata am intrat pe acel id apoi am iesit si peste cateva ore cand am vrut sa intru nu a mers.. am incercat sa bag parola si nu a mers. de catva timp nu imi mai merge si nu mai stiu nici intrebarile care mi le pune sal pot debloca. ce sa fac altecva ca sal pot debloca?
anonim_4396 întreabă: