anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare si eu:cum sa imi deblochez id-ul de mess? Imi apare,, your account has been locked.(81003003) Va rog din suflet, ajutati-ma!

77 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Imi poate spune si mie cineva unde gasesc adresa de email alternativa ca eu nu o gasesc! mi-am blocat id-ul si ca sa il deblochez trebuie sa bag din cate am inteles o adresa de email alternativa pentru a-mi reseta parola! am urmat pasii care mi se dau dar nu gasesc unde trebuie sa bag adresa de email alternativa!big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deblocatim id

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot sa imi deblochez si eu id?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine stie sa dezblocheze un id plss crying add la iojib URGENT PLS!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca pe versiunea 10 are aceste probleme, incercati versiunea 9

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa deblochez mesengeru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi apare cand dau signing in as

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa-m deblochez mesengerul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O intrebare am va rog. De catva timp nu imi mai merge id. ul. a fost ceva brusc dimineata am intrat pe acel id apoi am iesit si peste cateva ore cand am vrut sa intru nu a mers.straight face. am incercat sa bag parola si nu a mers. de catva timp nu imi mai merge si nu mai stiu nici intrebarile care mi le pune sal pot deblocacrying. ce sa fac altecva ca sal pot debloca?crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog frumos dati-mi si mie detalii pentru a dezbloca parola de mss va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma am avut i id de mes si mi s-a blocat si mi-am cret uul ca imi aparea ca parola nu-i buna asa ca mi-am propus sa-mi fac alt id de mes si tot asas mi-a mers cam o zii si adoua zii nimic are cineva vreo idee cum pot face sa-mi mearga id de mes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merci chiar ma-ti ajutat.sunteti cei mai tari:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dneeee nu mai pot de nervii am aceeasi problema tr sa ast 24h sa se dezlochezeeeee?
rasp urgent roggggggggg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa-mi deblochez id_ul de mes cred ca mia mblat cineva la el ca de o luna nu mai pot intra pe mes va rog daca stie cineva

| Simonaaaaa a răspuns (pentru yonel88):

Si eu am aceeasi problema dar mie nu imi apare sa scriu nici un cod...dar faza culmea inainte imi aparea...

| Simonaaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum trimit mail pe id-ul alternativ?
zi-mi si mie te rog