| Gaby030703 a întrebat:

Am o întrebare! Trebuie sa merg la mare cu părinții mei : într-un fel vreau, într-un fel nu. Ce sa fac? Ma gândesc ca dacă as rămâne singur acasă as putea face câteva petreceri!

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Alege ce vrei tu dar parerea mea este ca e o idee proasta treaba cu petrecerea. Daca se intampla ceva in casa in lipsa parintilor tai, cum crezi ca ar reactiona? Se pot sparge lucruri, fura lucruri, si sa nu mai spun de faptul ca daca dai o petrecere o sa fie galagie iar vecinii pot fi deranjati de acest lucru si pot chema politia. S-ar putea supara foarte tare parintii tai si si-ar pierde increderea in tine. Daca nu doresti sa mergi la mare cu ei, ramai la un prieten acasa ca sa nu stai singur. Va puteti juca si uita la filme.

| Gaby030703 explică (pentru Aasdfghj):

La partea cu vecinii: am niște vecini foarte ok și nu s-ar supăra dacă ar fi gălăgie

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Du-te la mare! happy Te relaxezi mult mai mult, o petrecere te epuizează psihic. (părerea mea) big grin

| Hope1992 a răspuns:

Du-te la mare cu parintii tai, ai timp cand cresti sa dai cate petreceri iti doresti tu pe banii obtinuti din munca ta. Lasa-i pe parintii tai sa se bucure de tine cat inca esti mic/mica ca dupa ce o sa cresti nu o sa mai ai asa mult timp de ei.