| CookieMonsterDeea a întrebat:

Am o intrebare urgenta! de o saptamana imi tot tremura mana stanga si cateodata nu pot sa mai dorm noaptea. Am momente cad tremuratul apare si momente cand dispare si apoi este mai puternic. Nu stiu ce am ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| BbqOmgWtf a răspuns:

Hey,Heey!

Sti? Unii oameni isi pusca degetele inca de la 10-11 ani! Placere sau ocupatie, nu stiu inca. Daca ai facut-o sau o faci si tu, inseamna ca ti-sau slabit articulatiile, si trebuie sa consulti un doctor.
Daca nu O.o atunci esti stresata in legatura cu o chestie, ori ce ti s-a intamplat recent, sau se va intampla. O iubire, o lucrare, o petrecere, o poza...ori ce te streseaza. Unii isi arata nervii prin mai multe limbaje ale corpului. POATE ca acesta este al tau! Cand esti nervoasa tremuri?! Este ff posibil. Tot ce trebuie sa stii este ca nu trebuie sa te panichezi, sau sa te stresezi mai mult. Poate sa iti faca rau.
Mai bine iti anunti parinti si un doctor, care iti va face o radiografie, sa iti observe oasele si articulatiile.

Sper ca te-am ajutat! big grin

4 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Sa consulti si un neurolog; ar putea fi vorba despre tremor psihogen; sau un tremor benign esential pentru care neurologul iti poate recomanda si un tratament cu un betablocant; Tremorul mai poate apare si in alte situatii ( hipertiroidie, alcoolism, insuficienta hepatica) Numai bine

| airam a răspuns:

Sau ar mai pytea fi din cauza emotiilor sau a stresului

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Buna! Poate fi ori ceva pe fond nervos, cum ar fi un stres, ceva legat de un baiat (cine stie...big grin) sau poate fi pur si simplu o problema de sanatate. Eu una iti recomand sa mergi la un doctor impreuna cu parintii, sa te asiguri ca nu e ceva grav. Sper ca te-am ajutatwinking

| Kijk a răspuns:

Daca te deranjeaza sau simti o incomoditate, te sfatuiec sa mergi la medic sa nu fie ceva grav!