Ceea ce crezi tu ca se poate intampla atunci cand este intuneric si de care te temi se afla in imaginatia ta, este un scenariu construit de mintea ta. Ai spus ca esti credincios. Dumnezeu este alaturi de tine si cand este lumina si cand este intuneric iar daca te rogi inainte sa te culci lucrurile rele care crezi tu ca se pot intampla dispar pentru ca stii ca esti protejat. Te vei gandi ca esti puternic si atunci intunericul din camera este doar intuneric si atat... tu esti acelasi. Somn usor
Si eu am aceeasi problema dar incearca sa treci peste, inchide ochi si gandeste-te la ceva frumos(la ceva care te bucura) si ai sa ezi ca "se va face lumina in camera ".
Daca nu merge du-te la un pshiholog sunt foarte sigura ca-ti va rezolva problema.
mult succes!
fundita plizz
Nu e ceva de ras. Dc nu ai incredere in tine si in credinta ta.Adica Dumnezeu e cu tine peste tot si te apara de orice. Tu nu ai incredere in el. Fa-ti rugaciunea si gandeste-te ca e peste tot cu tine.Mai mult decat incredere trebuie sa crezi in el. Adica uita`te la mine e ceasul aproape 2 noaptea si stau pe intuneric cu ochi in pc...mai ies din cand in cand pe balcon la o tigara nu ar trebui sa imi fie frica? Normal ca nu ca stiu ca Dumnezeu e alaturi de mine si la bine si la greu.