| tiktok25 a întrebat:

Vreau sa devin reprezentant avon, dar de la ce varsta ai voie sa devi reprezentant? Daca este careva reprezentant dati-mi rapsuns si lasati-mi si id voastre ca sa va pot intreba mai mai multe tot despre acest subiect

Răspuns Câştigător
| April23 a răspuns:

Salut!
Te poti inscrie pe numele mamei.
Eu te pot inscrie ca trendsetter.
Adica ai acces la brosuri cu 6 saptamani inaintea unui reprezentant normal si poti comanda produse noi inaintea oricum
Add pentru detalii: pixxie.rawr

8 răspunsuri:
| Daiana_1737 a răspuns:

Pai eu am 16 ani si sunt reprezentant pe numele surorii care are peste 18smug
da-mi add la kyd_of_dreams si iti explic mai multewinking

| emdy09 a răspuns:

Buna! la 14 ani te faci reprezen. mai multe http://avoncosmetics.wordpress.com/2007/07/29/ca/

| marrr a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa ai buletin

| justdanceklihkuugiuhb a răspuns:

Iulia_dmamacc sunt coordonatorhappysi te fac eu daca vrei dar iti trebuie copia dupa buletinul un\ei persoane majore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Reprezentant poti deveni la 18 ani, dar te poti inscrie pe numele mamei tale sau a altei persoane.Eu sunt reprezentant AVON si te pot inscrie si pe tine. Contacteaza-ma la adresa de mess madalyna_avon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da add rocsette_26@yahoo.com si se rezolva problemabig grin.plus de asta iti garantez ca premiile si concursurile la nivel de echipa, pe langa cele oferite de firma n-o sa te faca sa regreti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heei...trebuie sa ai peste 18 ani. daca nu ai e ok, te poti face reprezentant pe numele unei pers care are epste 18 ani, mama, sora, matusa etc happy e recomandat sa devii reprezentant. ai foarte multe beneficiii. un comision de 15-30 %, cadouri, promotii, produse la preturi speciale plus ca nu trebuie sa platesti produsele pe loc cand le primesi. daca esti interesata, tu sau oricine altcineva ai id. ul meu alyna4god. te pup

| ancaid a răspuns:

Te pot inscrie si-ti pot oferi detalii; id ancasimanu@yahoo.com