| ChicaIdiota a întrebat:

Am o intrebarica.....trebuia sa imi apar ciclul la sfarsitul lui iunie si nu mi a aparut! Si de ce? O fi ca sunt la inceputul acestei etape (mi a aparut la inceputul anului,in ianuarie)? Dar daca e nu vreau sa merg la doctor.Mie c-am frica, adica poate am un virus...sau cine stie.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora, mie nu imi vine niciodata regulat.Deja nu mai esti la inceput daca au trecut cateva luni ( parerea mea). Stai calma. pupii:*

| Miuanamaria a răspuns:

Nu stiu... daca este prima data nu ar trebui sa iti faci griji...dar iti pot spune ce poti face pentru reglarea menstruatiei.
Incearca frunzele de zmeur. Cea mai buna formula sub care pot fi luate este pudra. Ea se obtine astfel: se achizitioneaza ceai de frunze de zmeur de la Plafar, se rasneste cu rasnita de cafea si se ia cate o lingurita de pudra de 4 ori pe zi inainte de masa.(se poate tine pudra sub limba timp de 15 minute si apoi se inghite cu apa sau pentru cine nu poate se va inghiti direct impreuna cu apa plata).

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Este la inceput

| Carmen100 a răspuns:

Poti sa stai linistita, la inceput nu vine regulat. Va dura putin pana cand se va regula. Poate sa vina de 2 ori intr'o luna si deloc in alta. Succes!