| mihaela_5389 a întrebat:

Am o intrebre pentru voibatting eyelashes

puteti sa iubiti o persoana pe care nu ati cunoscut`o niciodata, doar vorbind pe internet, si vorbind putin la telefon?

se poate lega o dragoste:O?

Daca se poate eu morstraight facecryingbroken heart

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Astea sunt iluzii. Dragostea e mult mai complicata. Ti se pare ca te potrivesti perfect cu respectivul, dar nu e chiar asa.Niciodata sa nu iti scape din vedere faptul ca totusi vorbesti cu un strainwinking

11 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Nu cred ca se poate lega o dragoste doar pe net. Clar ar trebui sa il cunosti in realitate, pentru ca pe net toti suntem altfel decat in viata reala.

| Vizitiul a răspuns:

Nu cred in dragoste virtuala. Practic, te hranesti cu aparente, iar realitatea s-ar putea sa fie cruda. Daca relatia se construieste in realitate, iar apoi se discuta prin telefon sau internet, da, cred ca se poate intretine si nimic mai mult. Prin internet nu poate fi vorba de dragoste, ci de simpatie sau atractie fizica.

| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a răspuns:

Astea-s doar aluzii. Şi eu am păţit-o dar m-am lecuit. Stai chill ca nu aşa se poate întemeia o relaţie stabilă. xoxo happy

| gynutza_5762 a răspuns:

Din nefericire existacrying(((. spun asta din experienta celei mai bune prietene de ale mele. care pana la urma a fost foarte dezamagita ca si-a pierdut o parte din tmp.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Nu.Nu se poate lega nimic nici nu ai intalnit-o nuoh go onpoate crezi tu dar e doar o simpatiehappy

| Dorian_3315 a răspuns:

Sincer nu cred pentru ca nu dragostea tine 30 % aspect fizic si 70% cmportament si restul fiintei deci nu si cei care pretind ca s-au indratgostit de tine pe mess is niste fustsangiiwinking bafta

| Mihaela_5188 a răspuns:

Nu, nu se poate, pentru ca in imaginatia ta poate sa fie acest om ideal, dar doar descoperindu-l in realitate vei putea vedea ce fel de om este. si daca este compatibil cu tine.

| nicko a răspuns:

Pay eu am vAzut kzuri pe la TV "Surprize surprize" de exemplu...erau 2 pers.kre nu s-au intalnit niciodata si cand s-au intalnit dupa cativa Ani in platoul emisiunii s-au si cAsatorit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti dau raspunsul pentru ca o sa morihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate, doar ca ireala, apoi cand descoperi persoana vei intelege ca nu e chiar asa de perfecta cum credeai...

| deea1705 a răspuns:

Vezi sa nu te indragostesti de o iluzie, o minciuna pentru ca tu nu o cunosti e doar in imaginatia ta si atunci cand o vei cunoaste s-ar putea sa fii dezamagita