| Kanpeki a întrebat:

Am o lista de cuvinte in japoneza pe care vreau sa le retin si vreau sa obtin pronuntia fiecarui cuvant ca sa le pun intr-un mp3 pe care sa-l ascult in timp ce dorm. Dar nu stiu de unde pot face rost de pronuntii. Cele de pe google translate suna robotic si nici nu le pot descarca pe toate.
Unde pot gasi pronuntiile?

5 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu incerca pe google, sau oriunde scrii cuvantul si ti-l traduce pentru ca multe sunt gresite. Poti descarca o aplicatie. Iti recomand memrise, e super buna, numai ca trebuie sa inveti cuvintele lor. Sau cauta online lectii de japoneza, eu am cautat tot asa numai ca pentru alta limba iar doar pentru ca mi-am facut cont la ei primesc pe mail in fiecare zi cate un cuvant cu pronuntia si exemplu de propozitii in care se foloseste. E de mare ajutor

| Anonim9114562123 a răspuns:

Pe Google translate, scrii cuvântul și apeși pe difuzorul acela si Îți zice cu voce. Succes!

| CristiMihai23 a răspuns:

Saluuut! Ai putea sa incerci celelalte translatoare(Bing daca mai exista).Eu am folosit Bing acum 2-3 ani si am invatat ceva Germana, la fel, tot prin metoda ta! ^_^ Sper ca te-a ajutat raspunsul meu! Baftaaaaa!

| SuperSragonu a răspuns:

Uite o smecherie aicea,in primul rand,daca respectivele cuvinte sunt scrise in hiragana, katakana sau kanji, incearca sa gasesti scrierea lor in romaji, aceea fiind pronuntia, si le pronunti tu si le pui pe mp3. Sper ca te-am ajutatwinking

| Kanpeki explică (pentru SuperSragonu):

Nu e acelasi lucru cu pronuntia nativa. anyway, am gasit o modalitate mai buna. folosesc naver translate si descarc de acolo.