| Ally.Bee ♀ a întrebat:

Am o maaaaaaaare problema. azi de dimineata mi. a spalat mama pantalonii (albi) si vreau sa. i iau la scoala dar sunt cam uzi. cum sa fac sa se usuce pana la ora 1? va rooooog! ( de uscat cu fieru' de calcat nu am cum, mama a zis ca se ingalbenesc, ca sunt pretentiosti) ajutor!

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Off... Exact aşa am păţit şi eu săptămâna trecută. Stai acasă prima oră şi încearcă să-i usuci cumva. Dacă nu, mai bine nu te duce deloc, te alegi cu o răceală de toată frumuseţea! Mai bine stai acasă o zi decât o săptămână, alergând pe la medici din cauza anexitei, corect?

6 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Da de ce vrei panatalonii aia albi? Sa iti faca curul sexy si sa vi dupa aia pe TPU sa ne zici diseara ca ti-au pus unii mana pe cur si ti-au cerut sa te culci cu ei? Iti poti lua alti pantaloni si paia ii iei de maine in colo

| adi4ever a răspuns:

De ce sa nu mai intru ca spui tu?laughingEsti cumva vreo smechera?

| alinaWalina a răspuns:

Cu uscatorul de par
dar sa il tii la distanta ca sa nu se decoloreze
sper ca te'am ajutat
pupici:*

| Ally.Bee ♀ explică:

Ady. - esti chiar stupid daca tu ma crezi vreo pustoaica de aia de 13 ani raised eyebrows. nu imi iau pantalonii albi "sa imi faca curul sexy si sa vin dupa aia pe TPU sa va zic diseara ca mi-au pus unii mana pe cur si mi-au cerut sa ma culc cu ei" raised eyebrows. mai bine nu mai ziceai nimic decat sa faci un comentariu atat de prost. eu zic sa. ti vezi de problemele tale existentiale si sa nu mai intri aici. pa. happy ceilalti.mersi de sfaturi happy

| Ally.Bee ♀ explică:

Nu frate. dar am pus o simpla intrebare si tu ai sarit de cur in sus ca nu stiu cine imi pune mana pe cur si etc. daca nu iti convine ce am intrebat, pur si simplu ignora-ma, nu face din tantar armasar.

| Asdfghshds a răspuns:

Pune-i la soare, daca nu functioneaza sufla pe ei pana se usuca.