Mmm...cam greu, o sa existe o gelozie intre ele (iti sp din propria experienta), pentru ca e posibil ca fara sa iti dai seama sa acorzi mai multa atentie uneia ditre ele din diferite motive...sunt mai multe chestii, in fine. Incearca sa iesiti toate 3, spune-i pr tale sa accepte macar o data de dragul tau, in felul asta poate isi schimba si ea parerea despre Andreea, incearca sa afli si de ce nu o suporta Roxana pe Andreea. E posibil ca Andreea sa gandeasca ceva de genul :" Sa trezit sa vina si asta sa imi i-a prietena."Pt ca in primele zile (cand va veni Roxana ) 3 sferturi din atentia pe care eu acordai lui andreea o sa eu acorzi Roxanei si ea se va simti in plus oricum. Asa ca ai grija ca atentia sa fie impartita in parti egale.
Mda, intr-adevar e cam nasoala situatia. Te-ai gandit vreodata ca nu trebuie ca Andreea sa fie prietena lui Roxana ca sa fie prietena ta (si invers)? Poti sa discuti cu fiecare in parte despre ce nu le place una la alta si poate vei putea sa indrepti lucrurile.
Daca as fi in locul tau le-as inchide pe amandoua intr-o camera si nu le-as da drumul pana nu isi spu in fata problemele.
Desigur nu te sfatuiesc sa faci asa, a fost doar o gluma. Prietenele tale sr putea supara rau pe tine.