Mai bine ati renunta la fata, asa nu o sa se supere nimeni daca o "ia". Fete sunt destule in lumea asta
Ahhh.stii ce naspa se simte o fata cand 2 baieti sa bat pentru ea? Parca ar fi un obiect or something.
Asa, sa trecem la intrebarea ta.Pai aici cam sunt de acord cu andreea31121997, dao incolo de fata, incearca sa o uiti.Dar ar trebui ca tu si prietenul tau sa faceti un fel de legamant.Nu se atinge niciunul de fata asta.Incercati amandoi sa o uitati.Veti ramane prieteni si e mai bine asa crede-ma!
Gandeste-te bine! Fata aceea chiar te merit? Nu e bine sa te certi cu prietenul tau pentru o fata. De fata aceea poate ca te vei desparti daca nu merge relatia intre voi, dar prietenul iti va fi mereu aproape. Eu zic sa iti pastrezi prietenul pentru ca gasesti foarte greu prieteni adevarati. Fete sunt destule si nu merita sa iti pierzi prietenii pentru ele, mai ales ca nu stii care este potrivita pentru tine.
Multa bafta!
Eu ca fata as zice sa alegi prietenul ca fete pot gasi 1000 dar prieteni adevarati mai greu
sper sa te fii ajutat fundita?
O e alegere foarte grea. dupa parerea mea ar trebui sa vb cu el si sa il intrebi daca o iubeste si din astea.si sa o intrebi si pe ea. daca il iubeste sau nu stiu.dar gandeste-te bine. am incercat sa te ajut.