| elena_6631 a întrebat:

Am o mare porblema. Ai mei sunt destul de stricti. Am 17 ani, ma lasa afara pana la 12-1 dar cand vine vorba de plecat la mare, cu cortul sau la cabana, fac ca toti dracii. Tata ar fi de acord dar mama e cea mai stricta, eu presupun ca crede ca o sa fac sex, si din cauza asta nu ma lasa. ce parere aveti? cum sa vorbesc cu ei?

3 răspunsuri:
| KisaTheCute a răspuns:

In primul rand, castiga-le increderea. Nu mai intarzia acasa, arata-le ca pot avea incredere in tine. Ai putea sa ii dai numarul de telefon al unei fete foarte cuminti din gasca. un amic emo cu breton verde si 10 piercinguri nu e persoana potrivita. Apoi, asigura-i ca o sa ai telefonul mereu mereu deschis [ daca nu vei face asa te vei trezi poate cu tatal tau la usa cortului ]. Tu deciziiiiii happy. Eventual, ii poti arata cateva poze din locul in care mergeti. [ Hotel, loc de campare. cabana... ].

Cu mama ta va veni poate problema " ce vei manca ". Asigur-o ca esti destul de mare si ca nu vrei sa incepi niciun fel de dieta nebuneasca. Ea vrea sa ai toate cele 3 mese si sa te intorci poate chiar mai rotofeie. Siigur, vei zice ca te descurci cu o pizza si o gogoasa pe zi, fa-i mamei tale placerea asta si mananca asa cum spune ea laughing. Daca tot nu te lasa nu incepe sa faci o scena, ci mult mult mult mai bine fii o persoana matura, cere explicatii fara sa zbieri, si daca tot nu rezolvi nimic, vorbeste-le in continuare pe acelasi ton ca si cand nu ai fii suparata. Daca te vei rasti si vei plange nu le vei capata mila si nici nu te vor lasa, asa ca mai bine abtine-te. Asa le arati ca esti cu adevarat suficient de amtura sa accepti un " NU " raspicat. Apoi, mai incearca saptamana urmatoare dupa prima discutie. Succes :*

| alone a răspuns:

Pai sa stii ca asea st si ai mei(st mai demodati pentru ei virginitatea mea inseama mt) nici p mine nu ma lasa mikaieri si ei st mereu dacord in orce asea ca ii mint stiu ca nu e bine dar am 18 ani si am nev d libertate iar daca ei nu imi permit prea mt atunci recurg la alte metode prin care ii fac sa cedeze (daca nu mint nu pot sa-mi ating scopul) si nu prea le place sa fiu aproape d baieti adica st d akord sa am un iubit dar nu sa petrec mt timp cu el ei ar vrea sa stam mai dep unu d altul, dar eu inventez tot felul d minkiuni care ma ajuta mt nu am d ales ei nu-mi dau d ales ca sa plec la munte cu un pr le-am spus ca am castigat un concurs intr-o tabara d fete si ca tr sa mg si o sa ma lase pentru ca daca nu o sa plang toata sap si o sa implor si pana la urma tr sa ma lase! unii parinti nu inteleg orcat d mt ai incerca u sa le explici ce-ti doresti au ei mentalitatea aia invechita si nu ai c le face... sp sa nu fiie asea si ai tai
bafta sper sa-ti fi fost d ajutor pov mea

| HQMada a răspuns:

Daca incep putin si plang sunt la inima lor deci ia incearca si tu laughing