| 1134ila a întrebat:

Am o mare problema. Am 16 ani si de abia acum am aflat ca nu este ok sa folosesti ob uri deoarece iti rupi himenul.Din pacate cred ca l-am rupt acum ceva vreme si ma simt mereu prost..ma va afecta acest lucru pe viitor cand imi voi face primul iubit? Ma va crede ca sunt inca virgina?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Păi îi spui să se uite să vadă că e urmă de ob și nu altceva ce ar putea el crede. Nu?

| Miruna333 a răspuns:

Tu te gandesti la tine sau la partener? Il pui pe el pe primul loc sau pe tine? Am mai auzit idioțenii pe aici când nu sângerau fetele si ăia plângeau ca vai, nu este virgina. De asta trebuie sa îți alegi un partener ok, care le are cu sexul, nu un copilaș care se supăra si plânge daca nu vede lac de sânge in pat. Virginitatea are de a face cu prima experiența sexuală. Nu cât de elastic sau perforat este himenul.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Dacă e iubitul ar cam trebui să aibă încrede în tine, zic și eu.

| Konstantinos99 a răspuns:

Comportamentul si atitudinea reflecta starea ta sufelteasca de virgina, nu himenul.De recomandat, nu mai folosi nimic si nu practica masturbarea. Pastreaza ti trupul si sufletul curat cat poti! Succes!

| raffl3boi a răspuns:

In primul rand, himenul este elastic si se intinde, rar se rupe si un OB nu cred ca este destul de gros incat sa rupa himenul (posibil sa ma insel, dar in orice caz, slabe sanse sa se fi rupt).

In al doilea rand, nu toate fetele sangereaza atunci cand au primul contact sexual. Virginitatea este mai degraba un concept, astfel ca virginitatea este considerata "dusa" doar dupa ce ai avut primul contact sexual, chiar daca nu ai sangerat.