anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema.Am doar 10 ani si am fata plina de cosuri. Nu stiu ce sa ma mai fac.Am incercat o gramada de remedii. M-am dat cu creme de toate felurile. Nimic. Daca stiti vreun remediu, spuneti-mi-l si mie, Va rog frumos!

7 răspunsuri:
| Klara a răspuns:

Esti in pre-pubertate, e normal tongue

| Jonsdottir a răspuns:

Hmm...stiu cum e sad eu am de la 8 ani si nici la 11 nu am scapat de ele, si eu am incercat cu multe creme, tratamente chestii si tot nimic.am incercat si cu zyneryt si tot nimic.cred ca problema se va revolva in timpwinking

| Jonsdottir a răspuns:

Hmm...stiu cum e sad eu am de la 8 ani si nici la 11 nu am scapat de ele,si eu am incercat cu multe creme,tratamente chestii si tot nimic.am incercat si cu zyneryt si tot nimic.cred ca problema se va revolva in timp winking

| Bixelle a răspuns:

Mah ke dreak ai facut de ai atatea cosuri ? la 10 ani :O
ca sa itzi dispara ia de la farmacie zineryt ... sunt 2 soluti ce le amesteci si dai pe fatza si dispar ... succes

| Bixelle a răspuns:

Mah ke dreak ai facut de ai atatea cosuri? la 10 ani :O
ca sa iti dispara ia de la farmacie zineryt... sunt 2 solutii ce le amesteci si dai pe fata si dispar... succes

| aby a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la dermatolog.Iti va da el/ea niste creme care o sa-si faca efectul si daca nu nu poti decat sa astepti.Asa se intampla la toti. E varsta... Dar la 10 ani?! Mi se pare totusi prea devreme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la dermatolog.Sau vorbeste cu o cosmeticiana sa-ti dea un tratament.Asta e singura solutie.Ai vazut si tu, ai incercat tot felul de creme si nu merge.