OK, la 13 ani iti faci un pic cam prea multe griji in legatura cu dragostea. Mai ai timp sa vrajesti fete, iti garantez. Dar daca tu o vrei neaparat pe tipa aia, am sa iti dau niste sfaturi.
In primul rand, vorbeste cu prietenul tau si intreaba-l cam ce simte cu exactitate pentru ea. Trage-l de limba, cum s-ar spune in popor. Afla cat de multe poti despre relatia lor si gaseste-i un punct slab.
In al doilea rand, continua sa o vrajesti pe tipa aia de care ziceai. Poate-poate ii vine mintea la cap si ii lasa pe ala pentru tine. Fii cat de macho poti tu la 13 ani si arata-i ca o placi. Ofera-i ceva ce prietenul tau nu ii poate oferi. Fa-o sa se simta frumoasa, complimenteaz-o, intalniti-va undeva doar voi doi, intr-un loc romantic, seara, si daca vezi ca e in toane bune si iti raspunde la avansuri, incepe prin a o lua de mana, apoi un pupic pe obraz, iar daca ea vrea mai mult, inseamna ca ai castigat.
Sper ca te-am ajutat si sa auzim de bine!
Daca ati fost la un suc si mai vorbiti probabil e ceva intre voi.Nu se stie cu exactitate, dar depinde si de relatia dintre prietenul tau si ea.
Bravo frate daca ii placea de tine numai era cu tipul ala de care zici tu salut o zi buna
Vlad? Friends?
Da de ce nu?
Mai ai intentii la prietena ta>?
Vreau sa spun doua lucruri:
1.Multumesc la toti de raspunsuri!
2.E clar ceva intre noi pentru ca un prieten mi-a zis ca a intrat pentru mine in vorba cu ea si ea i-a spus lui ca ea ma place la nebunie
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: