Probabil ca are ea ceva nemultumiri in legatura cu activitatile tale casnice, poate nu o prea ajuti, sau poate ca nu e multumita de activitatea ta scolara, ceva este daca zici ca va certati des. Faptul ca te compara cu altii nu e tocmai bun, ar trebui sa o intrebi foarte sincer ce asteapta de la tine.
cred ca o descrii si pe mama
asa este si ea cand nu are tigari se ia de mine din orice.se mai crizeazaa vrut sa se lase de tigari si nu a reusit decat o zi, in ziua aia nici numai rezistam sa stau in casa ieseam in oras ca ma enervatigarile actioneaza asupra omului ca un drog asupra organismului.nu vreau sa fumez niciodata ca sa ajung o crizata daca nu am tigari la 40 de ani
succes
Mda am noroc ca mama sa lasat de fumat... dar tot ma enerveaza mai ales tata!...cred ca nu trece zi fara sa ma certe. si ma cearta din lucruri penibileca nu mi-am spalat farfuria
iti dau un sfat! IGNORAI:-J
Pfff...parintii nu ar trebui sa se comporte asa, mie chiar daca am mai gresit in unele lucrurile, mereu m-au incurajat si mi-au zis ca este foarte bine ce fac:X. Am o prietena care avea aceeasi problema ca si tine, pana la urma a vorbit cu bunica ei(de la mama) si i-a zis ce se petrece, si parintii mai asculta cateodata un sfat de la parintii lor, si lucrurile s-au linistit acum.
Diorrus întreabă: