| PopMariaClara a întrebat:

Am o mare problema...
Aseara am vorbit cu o prietena si la un moment dat am intrebat-o daca se uita la Romania danseaza si mi-a raspuns ca NU. Dupa am intrebat-o daca stie de emisiune si mi-a raspuns:ca o cred proasta? cum dragu sa nu auda de acea emisiune... si dupa a inceput sa se certe cu mine ca ce AVEM(nu stiu la care noi se referea) de punem asa intrebari aiurea. si azi iar pe fb la o poza cu,, Cea mai buna prietena" am etichetat-o si s-a luat la cearta cu o alta prietena de-a mea. Acum nu mai vorbeste cu mine nici una... Nu stiu ce sa fac ca sa ma ierte prietena care am zis ca am vb cu ea aseara. Pe ea a deranjat-o enorm intrebarea mea: Sti de emisiune?" I-am cerut scuze de mii de ori dar nu stiu ce sa mai fac.
Dau FUNDA persoanei care ma ajuta:*

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

V-ati certat din lucruri minore fara nicio importanta si daca nu mai vorbeste cu tine niciuna atunci ignora-le, tot ele vor veni la tine...

| Dariusuu a răspuns:

Dă-i pace, dacă chiar îi pasă de tine va da ea un semn.

Ai grijă de tine!

| SimpleGirl408 a răspuns:

Mda,am intalnit si eu specimene din astea..Trebuie sa le ignori! Ii va trece ei,din cauza orgoliului ei e asa...

Explica-i ceva in genu' : "Auzi stii ceva,nu stiu ce crezi tu ca am gresit. Eu doar am pus o intrebare; Din cate stiu, traim intr-o tara libera, si fiecare avem drepturi!" Sau ceva de genu'. Eu cand m-am certat cu o prietena asa am facut, dar la noi pana la urma a recunoscut ca era vina ei [era putin invidioasa daca nu stateam doar cu ea si cred, si sper ca a inteles ca era vina ei]

Si daca continua asa asteapta cateva zile pana-i trece. Cand nu o sa mai aiba cu cine vorbi a sa se intoarca, nu-ti fa griji![Asa fac mai nou prietenii, mai ales cei "adevarati"]
In plus crede-ma, ea, ca o prietena foarte buna, nu ar fi trebuit sa se supere pentru astfel de nimicuri.

Succes! O zi buna!:*

| Angelaaa a răspuns:

Isi va da ea seama ca nu aigresit ori te a la misto happy asa ca nu baga in seama.