Ceau:*
spune-i si tu ce ne-ai zis noua,insa sunt putine sanse sa te creada si daca ii zici poate nu o sa te mai lase sa iesi cu prietenii aia ai tai,dar cel mai bine spune-i ce ai patit, ca sa nu o minti ca dupa aia...sa nu intrii in alta incurcatura, bafta:*
Spune-i ce ne'ai zis si noua. si zi sa aiba incredere in tine. si eu am venit odata acasa si miroseam toata numai a tigara si nu fumez insa am stat printre fumatori. si ma crezut
Buna, ii poti spune ca sunt ale unei prietene si teà rugat sa i le tii deoarece ea nu avea geanta, si e urat sa umble cu pachetul de tigari in mana. Daca ii spui de anturaj si ca sunt ale unui baiat scapi de o problema si incepi cu alta... asa ca gandeste`te la o prietena pe care mama ta ori nu prea o cunoaste ori stie ca deja fumeaza.
Mult succes, sper sa iti fi fost de ajutor.
O seara placuta :*
Pai e cam naspa anturaju'. Pentru ca o sa ajungi sa nu mai aiba nimeni incredere in tine din cauza ca 'prietenii' din anturaj iti fac asta. Pai in primul rand ai o discutie cu tipul ala, si vorbeste si cu mama ta, pune'i fata in fata sau macar sa vorbeasca la telefon si tipul sa'i spuna ca tigarile sunt ale lui.
Spune-i asa: Mama, ce dracul...da-o-n masa de treaba.Am vrut sa vad si eu cum sunt tigarile.Trebuia sa incerc odata...nu? Zii mersi ca nu-mi plac!
Hey. Uite ce te sfatuiesc eu: mergi la mama ta, si spune-i adevarul pur si simplu, nu minti, pentru ca atunci cand minti, expresia fetei tale da de banuit, si chiar nu are rost sa complici lucrurile. Spune-i ca regreti ca ai umblat cu baiatul ala, si totusi e mama ta, incredere are in tine, cu siguranta. II spui ca nu ai avea vreun motiv sa incerci sa fumezi, pentru ca nu e nimic special in a fuma de la varsta asta.decat sa te dai mare ca ''vai, cine sunt eu!''. Serios, fi sincera, si cumva cumva totul o sa se rezolve. Ai grija de acum inainte sa numai intri in astfel de anturaje, si cu siguranta nu te lasa influentata de altii. Bafta, sper ca o sa te creada mama ta.
Simplu:ii zici ca nu fumezisi sa aiba incredere in tine
eu am avut in geanta un pachet pentru ca ma o prietena buna fuma si in club l-a pus in geanta la mine si l-a uitat
mama s-a uitat in geanta din intamplare si m-a intrebat:fumezi,de ce nu mi-ai zis, stii ca nu mi plac tigarile si bla-bla bla
eu i-am zis:trage aer in piept, calmeaza-te si ai incredere in mine daca ti am zis ca nu fumez nu fumez
eu ma inteleg bine cu mama mea suntem ca 2 prietene dupa ce i-am explicat a zis bine si totul a revenit la normal bafta
dar daca minti isi da seama asa ca sfatul meu este sa zici adevarul
-Pai, daca o sa creada ca sunt ale tale.
Cheama'l pe baiatul ala si sa ii spuna el mamei tale ca sunt ale lui.
Baafta.