Cel mai bine te duci la ei acasa si ii spui sa iti arate conversatia si apoi ii arata-i ca ala nu e facebooku tau.
Sau in cel mai rau caz ii chemi la tine acasa si le arati chatu sa vezi ca nu ai vorbit cu ei... cel mai bine faci asa
Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa anunti politia. Ei gasesc dupa IP-ul calculatorului cine a facut acel cont. Le spui totul, ca si noua. Nu-i va fi prea "moale" vinovatei/vinovatului. Astfel vor afla si baietii din cartier ca nu tu esti vinovata. Corect, legal, onorabil.
Nu-i bagi in seama si prefa-te ca nici nu ai habar de ceea ce se intampla. Nu esti nici prima, nici ultima persoana care pateste asta!
Incearca sa gasesti acel profil de facebook si raporteaza-l. Poate va fi blocat.
Nu ma intereseaza de acel profil de facebook,pentru ca din cate am inteles persoana respectiva l-a blocat,dar tipii astia sunt convinsi ca au vorbit cu mine, si mna, au vorbit diferite subiecte INTIME care pe mine ma aduc intr-o lumina proasta
Si in caz ca ei s-ar baga in seama cu mine sa-mi zica ceva, nu stiu, niste replici cat mai convingatoare?
Hmmm...nu prea ma pricep eu la replici, dar poti sa le spui ca e posibil sa te confunde ca tu nu ai vorbit niciodata cu ei. Spune-le ca daca viseaza ceva noaptea, nu inseamna ca s-a si intamplat. In orice caz, tu prefa-te ca nu ai niciun habar despre acel profil si despre discutii. Dar poate ca ei doar se laudau ca au vorbit cu tine si de fapt, nici nu s-a intamplat...ca na, asa-s unii baieti idioti.
Elenastoica9 întreabă: