| MicaSirena997 a întrebat:

Am o mare problema cu mama mea, am mintit-o cu ceva si acum nu ma mai lasa sa ies o saptamana din casa. Sunt cu un baiat de care ei nu ii place si imi tot spune sa nu mai vorbesc cu el. Am plans foarte mult din cauza asta, am vrut sa ma sinucid dar nu cred ca o voi face deoarece iubesc viata si imi place sa traiesc la maxim fiecare secunda. Dar mama mea este foarte stricta cu mine, daca nu sunt la ora 10 acasa nu ma mai lasa afara urmatoarea zi. Si pe langa sunt foarte sensibila si imediat plang. Si nici nu prea pot sa vorbesc deschis cu mama mea sigh

Va rog din tot sufletul meu ajutati-ma! Dati-mi un sfat!

Multumescbatting eyelashes!

Fundaa ♥

3 răspunsuri:
| ASTCRW a răspuns:

Păi.Încearcă să-i spui că ai vrea şi tu un prieten..Normal că cel care îţi place ţie.
Spune-i că în viaţa te vei descurca tu singură, împreuna cu bărbatul ales.Că nu te vei descurca cu sfaturile altora.happy.

Încearcă să vorbeşti cu sora [dacă ai]..sau cu o verişoară mai apropiată...

Sper că îţi sunt de folos aceste sfturi!

Fundaa?:oo3

| haisanu a răspuns:

Offfsad Cum sa te sinucizi?:O Nu are rostwinking Nu stiu ce sa zic, daca tu crezi ca iubitul tau te merita, si te iubeste incearca, cu timpul, sa o convingi si pe mama ta asta.Incearca sa fii sincera cu ea, sa mai recunosti din cand in cand ca gresesti, si o sa se comporte si ea altfel cu tinehappy
Sper sa rezolvi ceva:*

| Raizen69 a răspuns:

Incearca sa faci pe rebela, pleaca din casa fara sa ii spui, spune-i in fata ce parere ai despre ea si ce te deranjeaza, daca te pedepseste urmatoarea zi nu veni nici noaptea acasa etc.
Stiu ca e cam exagerat functioneaza in unele situati.