| PowerToYou a întrebat:

Am o mare problema! Eu in clasa mea vorbesc si stau doar cu 4 fete(ca intr-un grup mai tacut), iar ceilalti colegi sunt mai rebeli si mai nebunatici adica nu stiu cum sa zic...mai tupeisti.De curand tota clasa ne uraste pentru ca ei cred ca noi i-am barfit, dar nu este asa(si oricum daca ar fi asa care e treaba lor...)Acum nimeni nu ne mai baga in seama si daca incercam sa vb cu ei spun:"hai lasati-ne!". Ce sa ne facem sa nu ne mai urasca toata clasa?

10 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei PowerToYoulove struck! Chiar daca n-aveti nicio vina ceretiva scuze in fata clasei.Altcumva nu se poate. Spunetile ca voi n-ati face asta niciodata pentru ca sunteti colegii vostrii.Multa BAfta!^^love struck

| SweetBabyGirl a răspuns:

Hmm.cam greu si eu sunt tot tupeista si rebelalaughing pai nu stiu si eu am mai trecut prin perioada mai grele cu colegii mei, insa acum ma simt bine cu ei. Daca vrei sa fii ca ei renunta la fetele celalaltewinking oricm nu trebuie sa te preocupe prea mult faptul ca nu va plac aia.Nu ii bagati in seama, cand vb cu voi nu le raspundetihappy

| Bloomy a răspuns:

O sa le treaca dupa un timp oh go on, si tu daca vrei sa nu se mai intample asa, incearca sa te apropii mai mult de ei. adica sunteti atatea persoane in clasa si tu stai doar cu 4 fete?

Good luck :*.

| Alexyka a răspuns:

Incercati sa deveniti ca ei...(cat puteti) daca nu merge... pur si simplu incercati sa'i ignorati si gasiti'va alti prieteni

| kiwi95 a răspuns:

Auch.

Ar trebui sa fiti si voi ca ei thinking mai rebelehappy

Si sa nu stati retrase daca nu vreti sa fiti fraierele clasei sau chiar ale scolii.Deocamdata nu va mai bagati in seama cu eithinking nu o sa rezolvati nmchappyDar incearca sa vorbesti cu o persoana mai "miloasa" ca sa zic asa si explica-i ca nu i-ai barfit.Nu cred ca tu te simti bine cand te barfeste cineva.Si culmea, si sa vorbesti cu acea persoanalaughing

Bafta :*

| Wanderer a răspuns:

Incercati sa nu ii mai abordati ca grup. Mergeti fiecare singure si nu la tot grupul doar la cate o persoana. Incercati sa le alegeti pe alea mai de treaba si mai sociabile si o sa va integrati incet incet.

| Loredana_4143 a răspuns:

Poi incearca sa spui dirigintei...la ora de dirigentie o sa trateze acest subiect si o sa vina raspunsuri si dint-o parte...si din altahappyO sa o rezolvati:*happy:X

| SomeBody12425356 a răspuns:

Va preface-ti o saptamana ca v-ati certat sau de fapt dc va pasa?
oricum mai bine nu-i mai bagati vai in seama. Daca nu va ''inghit'' dc sa-i inghititi voi?
Deci daca va intreaba ceva spunetile sa va lase-n pace

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Ehh, o sa se plictiseasca ceilalti sa va tot critice.Trebuie sa vina un moment in care vor avea nevoie de voi si isi vor da seama ca si voi faceti parte din clasa. Dar totusi, incercati si voi sa nu mai fiti asa de timizi si sa va integrati. Succes:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pur și simplu, ignorații!
Efectele nu vor întârzia să apară!
Pa, pa.