| elizasedai a întrebat:

Am o mare problema. La scoala imi fac numai nervi si stres. Nu prea stau cu multa lume cea ce uneori ma scoate din sarite si nu mai rezist iar in ore colegii mei se joaca cu pixul si bat in banca intentionat ca sa ma enerveze pe mine. Nu suport sa stau o ora intreaga ascultand idiotteniile alea de sunete. Sunt unii profi pe care ii dereanjeaza dar ceilalti parca au vata in urechi. Si uneori imi vine sa plec din timpul orei. Pur si simplu imi vine sa explodez, ma cert / nu ma inteleg cu asa-zisele mele prietene, vin la ora unde imi fac nervi si mai ajung si acasa unde vin ai mei si ma iau la rost de ce nu am facut cutare lucru si cutare lucru. Nu stiu ce sa mai fac ca sa ma calmez, de ascultat muzica linistitoare ascult, de pierdut vremea pierd dar tot nu reusesc.

Răspuns Câştigător
| alexaaa a răspuns:

Buna! te sfatuiesc sa incerci sa fi mai sociabila.nu tu esti problema, intr-adevar. dar e bine sa iti "construiesti" o masca cu toti din clasa ta. avand in vedere ca nu prea ii placi, nu-i lasa sa vada ca pe tine te enerveaza alte lucruri(cum ar fi jucatul cu pixul), ci sa le lasi impresia ca nu te intereseaza, ci ca esti ocupata sa faci altceva.cu asa zisele tale prietene e mai bine sa nu prea le mai bagi in seama.sunt sigura ca in clasa ta sunt alte fete cu care te-ai putea intelege cat de catwinking. stiu ca poate fii greu de suportat o situatie pe care o detesti, dar sa stii ca situatia e mai usoara cand vezi lucrurile mai "optimist" si sa gasesti frumusete in toate lucrurile pe care le faciwinkingsucces!

1 răspuns:
| rapgirl123 a răspuns:

Eu zic mai intai sa te calmezi
si p mine ma enerveaza idioteniile colegilor mei... daca nu te intelegi bine cu colegii tai, de ce nu te transferi in alta clasa? Peste tot, unde vei merge vei da de asemenea colegiwinking nu le arata in fata ca nu le suporti prostiile lasa-i si o sa vezi ca o sa inceteze papa