Un baiat vine si trece, o prietenie nu trebuie lasata din cauza unuia.eu in locul tau as pune pe primul loc prietena si ceea ce simte ea...in timp ii va trece,si daca baiatul acela chiar tine la tine, te va astepta... daca nu, pierderea lui
Lasa-l in pace,cu el te vei desparti candva,si decat sa ramai singura, fara prietena, mai bine nu te combini cu el.
Hmmm daca este o prietena in adevaratul sens al cuvantului, mai importanta este ea decat un tip deoarece prietenii adevarati se gasesc greu dar daca este doar o amica, o cunostinta, ar fi mai importanta fericirea ta. Totusi ai putea sa vorbesti deschis cu prietena ta despre Y. Ai grija sa nu strici o prietenie pentru o relatie pasagera.
Draga mea... daca o consideri o prietena adevarata si ti cu adevarat la ea ar treui sa te gandesti la ea si la ce simte mai ales dc a suferit mult din cauza lui pentru ca baietii is ff complicati si asa dc renunti la ea pentru el s-ar putea ca el sa te faca si pe tine sa suferi si sa-si bata joc de tine si in asa mom prietenii is cel mai bun remediu si dc uh dai cu picioru in prietenia voastra pentru el nu-i a buna
Sper ca te-am ajutat:*