| Aishaa a întrebat:

Am o MARE problema! Nu obisnuiesc sa copiez deoarece invat mereu.Insa am fost foarte bolnava si chiar nu am putut sa invat in weekend. Miercuri am test la geografie, test mareeee. Orase, rauri, vecini, limite, diviziuni, cum s-a format etc. O sa invat cat pot, insa nu stiu daca pot retine tot. Ce metode de copiat stiti? Eu la geografie mai incurc denumirile si nu prea stiu unde sunt asezate.Nu pot toci pana seara tarziu desi cu asta o sa ma ocup toata seara. Voi cum copiati? Profa se tot plimba prin banci. Stau in prima banca [nu spuneti copy/paste de la colega de banca, caci nici daca as muri nu mi-ar da macar un cuvant de la ea.]

Răspuns Câştigător
| eu_3382 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa tocesti pe rupte, bafta

9 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Eu de obicei imi inregistrez pe telefon lectile si la test imi pun castile in ureche si ascult lectiele si asa reusesc sa copiez fara sa fiu prinsa

| Any_6060 a răspuns:

Ia-ti o bluza mai lunga si scrie-ti denumirile in litere mici pe mana. Incearca si pe fituici sau pe banca. Dar sa scrii pe banca undeva in mijloc, ca sa acoperi cu foaia pe care scrii. Cand se plimba profa ta sau nu se uita impingi putin foaia si te uiti. Batfa happy

| alinutz16 a răspuns:

Daca ai tel smecher ca al meu(Nokia 5530 xm) poti sa faci poze daca nu copiaza draq din caiet te-ai nascut ieri?

| AiDuTzA a răspuns:

Pune caietu' in banca, sau scrie pe o hartiuta ce ai nevoie si pune'o undeva de unde sa citestibig grin scrie pe banca, mai miclaughing, scrie pe mana, picior, fa'ti copiute si pune-le in penar, scrie in banca, ia o foaie(zici ca e pentru incercari) si scrie cu un pix care nu mai merge pe foaia aia mai apasat ca sa se vada...cam atatbig grinlaughing

| PikySs a răspuns:

In primul` rand happy ai O cOlega foarte zgarcita blushing

si in al 2`lea rand: eu folosesc vre`o 3 metOde de cOpiat big grin

1. cea mai veche:ScriSul pe maini (eventual piciOre) laughing)
2. Scriu ce nu stiu pe spatele foii de teStblushing Si apoi rup pagina
3.ScriSul pe bancablushing))

Sunt chiar eficiente daca ai grija sa nu te prinda :*:*:*

adwe pup; x Si Sper ca te-am ajutat >big grin

| Iubbiii_4906 a răspuns:

Mi se mai intampla si mie asahee hee
eu la istorie am de furcaI don't want to see
laughing
si patesc ceea ce patesti tu cu tocitu`
da eu invat cam cat pot.[tocealalaughing].sa le stiu ca pe Tata`l nostru`
si ce nu pot sa retin imi scriu pe o foita mica si foita aia o pun sub foaia de test
sau peste foia de test.si cand vad ca vine profu` o pun inapoilaughing sub foaie
pare riscantoh go on.dar pe mine nu m-a prins niciodatalove struck
succes la test:*.sa`mi spui ce nota ai luatbatting eyelashes
big hug
ca si eu am avut test din aste`alaughing si ink nu mi-a adus testul`phbbbbt

| FlashXLight a răspuns:

Prefa`te ca`ti curge nasul "Cere`i" unei colege un servetel. Intinde`te spre ea sa il iei si vezi si tu cam ce a scris. Apoi. "sufla`ti" nasul si ridica`te sa il arunci. Prefa`te ca il scapi in stanga sau in dreapta (unde stii ca ai colegi mai destepti tongue ) apoi apleaca`te dupa el si arunca o privire in lucrarea lui/ei. Du`te pana la cosul de gunoi, arunca`l, apoi intoarce`te cu ochii in lucrari. Asta merge daca ai privirea foarte buna happy. Daca nu merge, pune caiete intre tine si colega de banca apoi prefa`te ca alea cad. Pana va caraiti ca aaaa ca de ce te uiti la mine apleaca`te si ia`le de jos (fa in asa fel incat sa cada pe jos) si de fiecare data cand te ridici uita`te la ea.
Astea nu merg sa le faci toate de cateva ori in decurs de 1-2 zile ca se prind colegii + profii.
Bafta cu copiatul si succes la lucrare si sa ai un 10+!
fundita?

| Deyu_4766 a răspuns:

Deci eu am facut-o (nu am pus-o si in practica) deci iei o sticla de 1 litru dai eticheta jos si incerci sa o tragi la xerox (eu am imprimanta cu xerox si mi-a iesit) am scris raspunsurile la chimie si ma gandesc ca daca ar fi fost sa copiez de pe ea sa ma foiesc muult sa arata ca nu stiu si sa imi scot sticla si o iau in mana o mai intorc si in acelasi timp ma uit pe raspunsuriwinking Bafta Vezi ca trebuia sa scrii cu caractere de 7-8 ca sa nu isi de-a seama si pe fata scrii mare Coca Cola sau Fanta sau ce gama de suc o fii happy

| stefanel11 a răspuns:

Din cate inteleg stai in prima banca...
-ai putea lipi o hartie pe partea catedrei care este inspre clasa
-ai putea sa iti lipesti hartii pe pantofi si sa stai picior peste picior cu laba piciorului pe genunchi
-ai putea sa ascunzi in baie hartiute sau chiar caietul si sa ceri voie la baie

succese