| raduspace10 a întrebat:

AM O MARE PROBLEMA:Nu suport rosiile si ardeii(excluzandu-i pe cei mici si iuti).Pur si simplu cand simt custul ala aproape ca vomit(chiar era sa vomit)...deci eu pana la cei 12 ani ai mei nu am mancat rosii si ardei.Ma dezcusta si mai ales la rosii ma zgarie pe creier cand le vad ca pe niste pielite neuniforme care ti se pot pune pe mana si cum simt cand ajung intre dinti.Mi-e frica sa nu ma imbolnavesc(alte legume mananc de voie).Cum sa fac sa pot manca fara sa ma mai dezguste gustul si cum arata? Cand vad pielite de rosii pe masa pun cutia de servetele in fata lor ca nu pot sa vad nu suport.
VA ROG,NU SPUNETI LA RASPUNS CONSULTA UN PSIHOLOG, vreau ceva pe mine, nu cu ajutorul altcuiva(n-am ajuns eu in halul asta)Singurul caz in care mai mananc ardei(nu de aia mici si iuti e cand mananc ciorba de burta deci nu mananc cam de loc)
ziceti-mi nu mai stiu ce sa zic ca nu mai pot sa mai treaca inca cativa ani pana sa "pot" sa mananc asa ceva
SI CULMEA CULMILOR E CA KETCHUPUL IMI PLACE

3 răspunsuri:
| Biutzu a răspuns:

Fa-ti sandvisuri cu ele si desigur cu branza, carne cu ce iti place, poti sa iti mai faci pizza ( ar trebui sa incerci o salata cu rosiile cherry si mozzarella)

| AleWhatever a răspuns:

Nu o sa te imbolnavesti daca nu manaci rosii._.

| pur3style a răspuns:

Hey...nu-ti mai fa griji in legatura cu treaba asta, nici mie nu-mi plac rosiile si ardeii grasi ...si care e problema? eu dau ardeii la o parte de pe pizza sau rosiile din salata nu le mananc,mananca ce iti place,nu trebuie sa-ti faci griji din pricina asta,cand vei mai creste,crede-ma ca ai sa mananci si nu o rosie,kilograme,mai ales vara, in concluzie nu-ti mai fa griji, fiecare mananca ceea ce-i place, sper ca te-am lamurit daca mai e cv, eu sunt pe aici, bft!