Hey Raluca ツ...*asa te chema, nu?*
Fabulosul are dreptate de data aceasta.
Exista multe fete care se simt exact asa ca tine...nu mai sta cu prefacutii secolului 21, cauta-ti prietene care sa fie intr-o situatie ca a ta. Fii atenta si o sa le observi...
Inteleg ca e naspa sa nu ai prieteni insa sa stii ca te obisnuiesti cu timpul. Eu m-am obisnuit. Cauta-ti cateva fete care sa fie exact asa ca tine *gasesti daca esti atenta si cauti* si dupa petreci timpul liber cu ele.
Nu ai nevoie de 1000 de prieteni falsi care sa te injunghie pe la spate atunci cand nu mai au nevoie de tine, 3 prieteni adevarati sunt mai mult decat suficient.
Daca nimeni nu te vrea atunci incearca sa-ti dai seama de ce se intampla asa.
Niciodata nu o sa fii ignorata de cei din jur fara vreun motiv. De exemplu eu imi fac dusmani/rivali datorita caracterului meu.
Poate ca si tu ai vreo problema, poate ca esti timida si astepti ca ceilalti sa faca primul pas mereu, poate ca ai prea multa energie si ii disperi pe cei din jur, poate ca esti diferita,poate ca te considera urata, cine stie ce este in capul acelor oameni? Numai tu esti in stare sa observi ce nu le convine la tine si eventual sa te schimbi daca asta vrei.
Regreti ca ai avut gandurile? In primul rand revino-ti! Nu s-a intamplat nimic...ce naiba sa regreti daca nu ai facut nimic? Asta este,te-ai gandit, nu s-a intamplat nimic deci mare lucru, uita de asta, oricum nu ii pasa nimanui daca te-ai gandit sau nu! *scuze, cred...*
Fii tu insati, nu te lua dupa fetele alea pline de make-up care se gandesc numai la cum sa gaseasca un prost cu bani care sa le ____. Nu mai incerca sa-ti faci prieteni considerati "populari" intrucat aia isi bat joc de obicei. Cauta-ti alte fete care nu au prea multi prieteni si alaturi de care sa poti sa stai fara sa te plictisesti.
Nu fii timida dar nici o ciudata foarte extrovertita. Gaseste un echilibru intre cele 2.
Ceilalti rad de tine? Inainte de toate trebuie sa-ti dai seama de ce rad.
Poate ca sunt doar retardati sau poate ca ai tu ceva anume... cine stie?
Nu ii mai baga in seama pe acesti prosti, cu ce te afecteaza pe tine parerea lor despre ceva anume? *despre tine de exemplu* Cu nimic!
Lasa-i sa vorbeasca, nu o sa mori din atata lucru sau ...sau poti sa inveti sa le dai replici inteligente atunci cand rad aia de tine.
Gaseste fete fara prieteni asa ca tine si formeaza-ti propriul grup de prietene alaturi de care sa-ti petreci timpul.
Bafta! ✌
Hei,da,Raluca ma cheama.
Multumesc foarte foarte mult ca te-ai straduit ata sa-mi scrii! Multumeeesc! Am inteles,doar ca tu spui sa-mi gasesc o fata ca mine. Eu cred ca nu,pentru ca toate fetele au cate o prietena (si ele zic "Am o prietena, e suficient. Nu vreau sa fim prietene") la care noi candva am fost prietene, doar ca ne-am certat. Eu cred ca mai bine e sa stau singura, fara sa ma mai rog de ele. Daca le zic "Ne impacam?". Ele zic " Cu tine?! Nu stiu, mai ma gandesc" Si eu nu ma rog de ele. Anul trecut s-a certat o prietena cu mine pentru ca nu ma mai suporta. Ce-am eu?!
Nu te stiu deci nu pot spune ce au ele cu tine...mai bine stai singura si observi ce nu le convine la tine. Dupa o sa te poti schimba incetul cu incetul.
Da,chiar vorbesc serios..am vazut. la scoala stau mereu singura si copiii rad de mine. e foarte nasol. ---_---
Incearca ca tu sa faci "primul pas". Nu fii timida si nu astepta ca si colegii sa vina la tine sa te intrebe daca vrei sa vorbesti cu ei... baga-te si tu in seama cu lumea ca altfel va trece timpul si nu vei avea prieteni.
Daca ma bag in seama cu ei, ei nici nu se uita la mine. zic cam asa "Pleaca tu de-aici!" Sunt foarte rai copiii.
Incearca sa-ti faci prieteni noi de pe internet dar care sa fie din orasul tau si dupa ce va veti imprietenii, va fi mult mai usor sa fiti prieteni si in lumea reala.
Baieti haideti ma ce faceti
invitati fata la o pizza
iesiti cu ea in oras
tineti-o de mana
plimbati-va cu ea prin crang
mergeti cu ea la o cofetarie
mergti cu ea la un film
plimbati-va la o inghetata
cumparatii ce vrea ea
dati-va cu rolele pe platou la dacia
luati bicicletele si plimbativa cu fata pe la munteoru si inapoi
scoateti fata la o plimbare cu barca prin parcul tineretului
mergeti cu fata la strand
scoateti niste bani din buzunar si faceti cinste cu o zi la piscina olimpica
mergeti cu fata la dragaica
mergeti cu fata peste tot
cum o lasati sa fie asa de singurica micuta de ea
mergeti cu ea la McDonalds vorbiti cu ea tineti-o in brate mangaiati-o
ascutati-o
ascultati ce vorbeste fata
intalnitiva cu ea si fitii prieteni
datii dedicatii la radio campus si la radio media
implicativa
asteptati fata cu o floare cand iese de la scoala
mergeti cu fata la magazinul HiHi si cumparativa lucruri hazlii
din nou la film
poate gasiti ceva interesant de facut
poate stie sa joace sah daca nu macar sotorn
hai pampalailor nu mai dormiti pe voi
ca viata e scuta gata trece si
ocaziile zboara tot mai sus
apoi pe bot v-ati lins
ca ati fost niste fraieri care se imbraca in petrol
niste oameni fara nici un fel de valoare
care isi dau cu gel in cap
oameni cu creasta dar fara minte in cutia craniana
fara suflet si fara sentimente
oameni care se imbraca in haine de petrol si manaca petrol si se comporta ca niste oameni care nu au o cultura
ce stiti voi in afara de Haos si Manele?
bunti bunti bunti
ce e in capul vostru?
O declaratie de dragoste mai stiti sa mai faceti?
stiti sa discutati si voi cu o fata
sau va dati mari ca zebzecii cu ce telefoane vau luat parintii
Sunteti voi capabili sa va castigati propria existenta prin cultura abilitatile si cunostintele voastre
sau sunteti niste intretinuti de parinti?
Puneti mana mai cititi si voi cate o carte
nu mai fiti asa snobi ca se vede de la distanta ca nu aveti nimic in cap
poate ca aveti 3 lei in buzunar dati de parinti dar straluceste petrolul pe voi
oameni fara valoare!
Fetele nu ataca chiar asa au un motiv, ezi cum esti si tu, fetele urasc sa fie barfite, jignite, mitite, prietenele lor sa nu fie mai frumoase ca ele, fetele nu prea se inteleg intre ele, rar cand vezi 2 fete care se inteleg, vezi de un amic ceva, faza e ca baieti vor vrea sex, urata nu esti ma mir de ce nu te baga lumea in seama, acasa vb cineva cu tine?
Acum pe bune, o sa primesti sfaturi de *** pe care toata lumea le stie de la toata lumea si nimeni nu le aplica fiindca sunt de ***. Cauta oameni care sa iti semene si o sa deveniti prieteni, daca nu, poti sa iti vezi de viata ta ca oricum toata lumea are un pret.
Am gasit pe acest site persoane care au probleme la fel ca mine, wow, nu ma gandeam la asa ceva
Si tu ai?
Da
Stiu cum e.
Pai incearca sa ti i transferi pe cei virtuali in reali. Poti sa vezi daca nu au chef de un suc sau o plimbare. Incepe prin ai invita sa va cunoasteti si in lumea reala.
Încearcă să iei o inițiativă și să faci ceva.
Singura persoană care știe raspunsurile corecte la problemele tale, ești tu. De ce? Doar creierul tău alege raspunsurile. Concentrează-te și ia inițiativa.
Stiu cum e.Am aceeasi problema. Unii cred ca am prieteni, dar nu e asa.Cand au nevoie de ceva isi aduc aminte de mine, ma baga in seama. Dupa ce nu mai au nevoie,, Ce mai vrea si asta?". Cand ma simt aiurea din cauza lor invat sau citesc.Nu le mai fac pe plac
Asa e. Stiu, si mie exact la fel.
Sa zicem ca nu sunt chiar asa timida. Eram, dar acum nu mai sunt rau. Nu pot sa ma bag in seama cu ei pentru ca ei nu ma bag in seama.