Tea agresat forțat!
Este caz de pușcărie NUL İERTA NICIODATĂ! așa "veri" nu-ți mai trebuie dușmani!
Bagă-l la închisoare!
Fiindcă este obsedat sexual! ai stat 2 ore cu el în cameră sechestrată și te întrebi așa ceva?
Ția dat pastile ceva? Dece nu suni la poliție pe violatorul ăla să-l bage la pușcărie!
O sa ajungă alte femei, fete în situația aia sau mai grav! Dece nu suni la poliție? Și nu-i spui părinților lui ca tea violată obsedatul lor de "copil"...
Și normal că este grav! cu drogurile! etnobotanicele!
Sănt sute de mi! de droguri! Care nici n-avem habar cum arată măcar! Sănt sute de mi de combinați, mutații, ce naiba le mai fac cu ele de nu le ajunge și îi lasă pe oamenii! Inconștienți de ei! după își bat joc de ei, bolnavi ăștia! Masochiști ăștia de nu se mai satură de ele...le place să simtă durerea la ăștia au probleme grav rău de tot drogați!
Nu-l ierta pe nenorocitul ăla NICIODATĂ! vor fi și alte cazuri cu alți oamenii nevinovați! Ca în cazul tău!
Spunele urgent părinților tăi! Nu este de joacă cu astfel de "oamenii" ăștia sănt nenorociți enorm de mari!
Ăsta merită să fie loat de tatăl tău și dus într-o cameră tatăl tău o să-l învețe ce înseamnă să fi om! Cu fetele altor părinți și copii altor părinți! Ăsta a abuzat de tine îndrun mod enorm enorm de murdar! infectul ăsta! a profitat de inocența ta naivitatea ta de corpul și trupul tău tea drogata și șia bătut joc de tine! într-un hal enorm de grav! Tu conștientizezi? Ce ția făcut parazitul microbul asta de "om"! Ăsta sigur a mai făcut la multe femei fete la fel și a scăpat bazma curată! Fiindcă nu la prins nimeni!
Spune-i tatălui tău urgent să-l ia puțin puțin mai mult! La capace că ăsta, să mă ierte Dumnezeu! Chiar merită bătut infectul ăsta drogat! Drogați de genul la "omul" ăsta care profită de copii și fetele altor părinți merită să-l facă de spital! Sa nu mai ajungă alți oamenii! Profitați, violați, sau alte Doamne Dumnezeule ferește cazuri!
N-am inteles de ce te-ai dus in camera lui?
Pare cusută cu ață albă povestea ta.
P.S. Ai stat două ore la mozolelile lui? Eu cred că ai fi vrut mai multe dar fiind beat nu a putut.