Asa eram eu pana intr-a...7-a cred
Tre sa te doara... undeva de ceilalti. Tu trebuie sa gandesti ca in viata trebuie sa fii ambitioasa, TREBE! Sunt altii care is mai ceva ca tine. De exemplu eu am una in clasa...
Gandeste-te ca nu rezolvi cu nimic daca stai tacuta tot timpul; si chiar asa-i.
Da-i in colo pe ceilalti cu parerile lor, tu fi ambitioasa si intergreaza-te prima data intre 2, apoi intre 3, si tot asa.
Incearca sa te bagi in conversatie cu altii... Daca o sa spui ceva amuzant sau inteligent ceilalti te vor baga pe tine in seama data viitoare si tot asa.
Incearca sa iti gasesti un prieten bun cu ajutorul caruia sa iti faci si altii, iar pe acel prieten trebuie sa-l convingi suptil ca ai nevoie de el si gata cativa prieteni noi pe zi/saptamana
E important sa stii cand trebuie sa faci un comentariu. daca vezi ca se discuta ceva despre care stii si u, incearca sa te implici. Cel mai important insa este sa incepi cu o singura persoana care de asemenea nu socializeaza mult. Dupa aceea va deveni mai usor sa vb cu altii. Uneori, vazand ca vb cu altii, unii colegi ar putea incerca sa faca ei primul pas.Atunci e important indiferent de cum te simti sa incerci sa vb cu ei.
Ai putea sa te bagi singura in conversatie cu alti adica sa faci glume, sa te razi de alti si asa colegii tai, poate ca o sa iti reproseze inapoi, dar tu incearca mereu sa ii faci sa rada, si ai sa vezi ca totul se va schimba de acum inainte bafta