| EmmaSch a întrebat:

Am o mare problema si vreau sa ma ajutati.
Ieri, ma plictiseam.
Azi, la fel.
Maine, cred ca va fi aceeasi poveste.
Ideea este, ca sa inchei, ca mereu ma plictisesc. Si de aceea mi-am facut cont pe TPU.ro. Ajutati-ma, prietenii mei virtuali, ajutati o sora pierduta in abisul plictiselii, caci pentru mine, distractia e doar o utopie. sad

Dau funda la cel mai amuzant raspuns. :*

Răspuns Câştigător
| Micuţa a răspuns:

Emmakiss! Poti face clatite cu prietenele,te poti da cu rolele, poti merge la shopping, te poti da cu bicicleta dar cred ca cel mai amuzant e sa fac clatite cu prietenele\m/. Funda?

9 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Tu ai nevoie de un mmorpg!
Intra aici: www.mmohut.com si alege unul care-ti place!
Bafta

| FoarteLetargic a răspuns:

Hai sa ne plictisim in grup, cine ni se alaturasmug

| AndaWest a răspuns:

Pai draga mea sora virtuala napastuita atat de groaznic de soarta,pe TPU nu cred ca o sa te plictisesti cand o sa dai de fenomene care te intreaba cu ce sa se mai masturbeze ca au terminat de frecat toate obiectele posibile si imposibile, cand se iau la cearta pe chat mai rau ca la usa cortului, cand se infiinteaza campanii de rahat cu prune si multe altele.deci,ai nimerit in locul potrivit, have fun

| ßarbie a răspuns:

thinking Cauta site-uri pe care sa-ti faci conturi.
.mai iesi pe afara.cu bicicleta
fa-ti curat prin camera.cauta amintiri de cand erai mai mica.
rasfoieste albumele foto din anii care au trecut big grin.
Poti face orice. Bucura-te de vacanta! ca mai avem putin! crying
Happy Easter! love struck

| tzze a răspuns:

Nimic nu te poate ajuta mai bine decat un serial de comedie, poti sa il urmaresti cu cineva.Cauta pe net seriale subtitrate, cauta seriale cu episoade scurte, ca sa nu te plictisesti.Succesc big grin

| Luke a răspuns:

Da-mi id-ul tau si daca vrei vorbim pe mess!

| MuFfiN3097 a răspuns:

Daca vrei sa te amuzi du-te si te uita pa www.bancuri.net

| SmOkEyEyEs a răspuns:

Buna.pai si eu sufar d acest sindrom si chiar imi pare rau sa te anunt dar nu prea se poate tratalaughingam incercat o tona d tratamente.cam asa e in vacantza.si nu numai ...Incearca Algocalmin.nu o sa iti treaca dar.cel putin te mai calmeaza oh go on Si incearca sa te gandesti ca iar vine scoala si iar profesorii de mate fizic si chimie o sa te streseze si asa o sa ajungi sa crezi ca e mult mai bine sa te plictisesti decat sa fii p la scoalabig grin
P.S.:Nu merit funda dar macar vot big grin

| zuzu_8703 a răspuns:

Ar trebui sa-ti gasesti un/o prieten(a)cu care sa te intelegi si sa va spuneti toate probleme si atunci o sa vezi cum plictiseala va deveni o distractie