| ioana_3024 a întrebat:

Am o mare problema...
Sunt baietoasa si tocilara clasei.Pana acum nu am avut iubit /prieten.Am 15 ani
Am fost indragostita de multi baieti si de fiecare data cand am facut pasul CEL MARE toti au spus NU, apoi nu am mai vorbit cu mine.
Nu stiu cum naiba, ultima oara m-am indragostit de un coleg de clasa si nu i-am spus, dar acum nu mai vorbeste cu mine,,, chiar ma injura cateodata si ma pune pe ganduri chestia asta deoarece eram ft buni prieteni.
Cel mai rau este ca s-a combinat cu dusmanca mea de moarte.

Ce sa fac?
Credeti ca e vina faptului ca sunt baietoasa si tocilara?(Mentionez ca nu ies din casa)
Credeti ca si-a dat seama?(imi este un prieten ft drag)
De ce baietii nu vor sa fie cu mine?(sunt putin grasuta, dar am forma de clepsidra+ am o fata frumoasa)

Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| Enzo2011 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ca dragoste cu forta nu se poate si ca treci printr-o faza in care necunoscand multi baieti(prin faptul ca nu iesi din casa)te indragostesti de cei de clasa, asta in aceasta perioada moderna ar putea fi asemanat cu un "incest"(adica toti se feresc de asta deoarece se gandesc ca ceilalti vor face misto) stiu cazuri asemanatoare. Spuneai ca ai 15 ani asta inseamna ca vei intra la liceu in acest an asta inseamna ca vei avea colegi noi, iar singurul sfat pe care ti-l pot da este acela de a incerca sa-ti schimbi comportamentul sa nu mai fi cea de pana acum(inteligenta poti fi dar nu cenul plapanda care sa nu guste o gluma), iti recomand sa fi precum celelalte fete pe care le plac baietii(stiu ca spun sa te schimbi dar nu in totalitate) cu alte cuvinte sa-ti schimbi atitudinea si sa mai iesi din casa cu prietenele(nu neaparat in club) si sa fi "dezghetata" nu uita liceul inseamna inceputul unei noi vieti si trebuie sa fi tare de la inceput.Te salut si sper sa ai parte de iubirea adevarata deoarece din moment ce acel baiat te-a respins cam este "game over"!

5 răspunsuri:
| Lavy a răspuns:

Poate pentru ca put si simplu nu ii place comportamentul tau mai iesi si tu din casa

| Aly_5702 a răspuns:

Probabil esti prea inchisa in tine.
Iar faptul ca esti tocilara nu te impiedica, dar totusi iesi si tu afara in pauze.
Relaxeaza-te!
Inveti destul acasa nu trebuie sa mai inveti si la scoala(decat in caz de urgenta).
Incearca sa comunici mai mult si sa fii mai prietenoasa!
Bafta!love struck
happy.

| AnonYmouS_6470 a răspuns:

Incearca sa fi mai deschisa atat cu el cat si cu restul lumii... asa eram si eu intr-o vreme si nu mi-am facut decat rau crede-mawinking... mai iesi si u din casa sincer nu pierzi nimic, ci in cel mai bun caz castigiwinking incearca sa te apropii de el sa ii devii o buna prietena iar atunci cand te simti respinsa sau jignita sa pari afectata sa vezi cum reactioneazawinking succes

| SashaPieterse a răspuns:

Pai,poate nu ii place ca esti toci a clasei.Si din cauza imaginii lor.NU vor sa creada alti ceva urat despre el cum ar fi ca iese cu o toci sau din astea.

| florinbia68 a răspuns:

Eu spun ca daca baietii nu te plac asa cum esti tu, nu iti fa de lucru cu ei,deoarece iti vor face si mai mult rau(injura etc.) iar daca ii placi tine chestia asta pentru. tine, pentru ca va fi odata un baiat si pentru tine, nu are rost sati incurci viata!