Suntem gemeni omule. In exact aceesi situatie ma aflu eu. Si eu caut un raspuns de multa vreme
In primul rand scrii corect si asta e de bine.
in al doiea rand nu ai dat in cap nimanui, nu ai stricat casa nimanui, nu ai facut lucruri grave din cauza "neindemanarii.
daca ai cazier curat, abilitati de comunicare bune ( si dupa cum scrii se pare ca ai), conditie fizica catdecat (daca nu pune mana si fa-ti-o intr-o vara ) incearca sa aplici pentru un job de paza la o instituti /magazin etc. fi serios si lasa loc de bunaziua, fa-ti cunostinte noi, incearca sa faci rost de recomandari si. ia viata in piept! bine ca esti sanatos, esti un pic cam descurajat dar cu un pic de perseverenta ai sa-ti gasesti un loc pe planeta asta ( nu uita ca tot aici pe ea stau toti infractorii, hotzii, sarlatanii, criminalii si violatorii - si n-au atatea complexe cate ai tu).
bafta si capul sus!
Daca poti repara ceva? Evident ca poti! Examenul de bacalaureat nu se da o singura data in viata.Nu ti-ai terminat viata deloc,maxim mai stai un an si inveti bine,te gandesti ce vrei sa faci cu viata ta,apoi iti urmezi calea.
E important sa intelegi de ce ai ajuns in situatia asta si sa remediezi situatia, nu sa te complaci. Daca te complaci :,, Mi-am termiant viata. '' crezi ca vei ajunge un om cu un loc de munca si un salariu bun? Vei ramane tot pe TPU punand intrebari si plangandu-te si neschimband absolut deloc situatia.Ia initiativa! Daca stai in genunchi si plangi, crede-ma ca nimeni nu o sa vina frumos la tine sa te ridice.Te vor lovi ca sa ramai jos si ei vor incerca sa se ridice.
Un elev caruia ii pasa catusi de putin de examenul asta nu renunta niciodata, sta si invata si in ultima saptamana si in ultima zi si in ultima noapte, baga cafea in el, citeste comentariile, citeste rezumate, cauta lectiile cele mai importante, face in asa fel incat sa treaca.Ok, tu nu ai fost asa, tu ai fost lenes.ASTA E! Nu mai poti schimba asta si sa te gandesti doar la esec e 100% inutil.Dar intrebarea mea e urmatoarea: acum cine te opreste sa-ti cauti un drum in viata si sa muncesti de-ti sar capacele pentru el?