anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AM O MARE PROBLEMA! Unu din clasa care ii place de mine mereu imi dadea palme la fund si fugeam dupa el. Intr-o zi cand o colega, cea mai buna prietena de-a mea nu venise la scoala, eu stergeam tabla, el a venit de la spate si ma imbratisa. Toti se uitau la mine,ziceau "OOOOOO!", apoi venise profa sa inceapa ora. In pauza urmatoare, el ma urmarea peste tot si i-am zis ca ce vrea, el mi-a zis ca ma place si ca m-a intrebat daca il iubesc. I-am raspuns ca nu, daca mai continua asa. A doua zi, in pauza ma imbratisase iar, pe spate si incercam sa scap din bratele lui, dar ma strangea asa tare ca nu mai puteam respira. Cand mi-a dat drumul, abia mai puteam sta pe picioare... Colega care lipsise, venise la scoala si apoi mi-a zis daca il iubesc cu adevarat sau nu, eu i-am zis ca da,dar nu voiam sa arat. In urmatoarele zile, facea la fel, pana cand intr-o zi mi-a dat numarul de telefon.I-am zis ca il iubesc, am ramas uimita ca mi-a dat nr de tel. Dar, peste cateva zile, s-a oprit din "romantism". Acum cateva saptamani, el o cucereste pe alta imi vine sa-l bat pe el.Ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| Charice a răspuns:

Ce spui tu aici e doar o copilarie, " mereu imi dadea palme la fund ". Acest baiat este un retard dupa parerea mea si asa crede ca atrage atentia fetelor happy Nu te mai lasa pacalita de asemenea idioti si incearca sa te uiti dupa un baiat special nu dupa diferite clone ok te :*

3 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Glumeste doar, la varsta asta nu stie el ce e iubirea.
La aceasta varsta "iubitul" nici nu ar trebui sa existe in plan!
Ce va tot grabiti atat sa aveti iubit?

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Te place si vrea sa te faca geloasa. Si apropo sunteti in clasa 3-a laughing sau la liceu? Tin minte ca eu in clasa 3 aveam un coleg la fel.